Lyngby satte rekorder på stribe

Lyngby satte med 10-0-sejren mod Kalundborg en række flotte rekorder.
Lyngby satte i midtugen Kalundborg GB til vægs i DBU Pokalens 2. runde. De Kongeblå vandt med hele 10-0 og sendte ikke blot Kalundborg ud af pokalen. De sendte også statistikerne i historiebøgerne for at granske rekorder. 
Og pennen er fundet frem, for der skal revideres i Lyngbys historiebøger. Med 10-0 kunne Lyngby nemlig slette en 36 år gammel sejrsrekord. Sejren er Lyngbys største nogensinde i en betydende kamp, og overgår således den hidtidige rekord, der var en 9-0-sejr over BK Viktoria i pokalturneringen tilbage i 1978. I ligasammenhæng er rekorden en 8-0-sejr over FC Hjørring i 2005.
Med de 10 scoringer satte Lyngby også "personlig" rekord for antallet af scorede mål i en kamp, og derudover kan Lyngbys Frederik Gytkjær også glæde sig på det personlige plan. Han skrev sig således ind i de 93 år gamle historiebøger ved at have scoret det hurtigste hattrick i en officiel kamp nogensinde. 
Blot 6 minutter skulle Lyngbys offensivspiller bruge til at nette 3 gange, og det er ny rekord. Gytkjær var som bekendt ikke færdig der, og scorede yderligere 3 gange i de 90 minutter – det var også rekord: Ingen anden Lyngby-spiller har nemlig formået at score 6 gange i den samme betydende kamp.
Vi ønsker holdet og Gytkjær tillykke med rekorderne og markerer det naturligvis også til søndagens kamp mod HB Køge.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products