Lyngby satte rekorder på stribe

Lyngby satte med 10-0-sejren mod Kalundborg en række flotte rekorder.
Lyngby satte i midtugen Kalundborg GB til vægs i DBU Pokalens 2. runde. De Kongeblå vandt med hele 10-0 og sendte ikke blot Kalundborg ud af pokalen. De sendte også statistikerne i historiebøgerne for at granske rekorder. 
Og pennen er fundet frem, for der skal revideres i Lyngbys historiebøger. Med 10-0 kunne Lyngby nemlig slette en 36 år gammel sejrsrekord. Sejren er Lyngbys største nogensinde i en betydende kamp, og overgår således den hidtidige rekord, der var en 9-0-sejr over BK Viktoria i pokalturneringen tilbage i 1978. I ligasammenhæng er rekorden en 8-0-sejr over FC Hjørring i 2005.
Med de 10 scoringer satte Lyngby også "personlig" rekord for antallet af scorede mål i en kamp, og derudover kan Lyngbys Frederik Gytkjær også glæde sig på det personlige plan. Han skrev sig således ind i de 93 år gamle historiebøger ved at have scoret det hurtigste hattrick i en officiel kamp nogensinde. 
Blot 6 minutter skulle Lyngbys offensivspiller bruge til at nette 3 gange, og det er ny rekord. Gytkjær var som bekendt ikke færdig der, og scorede yderligere 3 gange i de 90 minutter – det var også rekord: Ingen anden Lyngby-spiller har nemlig formået at score 6 gange i den samme betydende kamp.
Vi ønsker holdet og Gytkjær tillykke med rekorderne og markerer det naturligvis også til søndagens kamp mod HB Køge.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered Voltage Emoji by Caddy