Søren Hermansen ny A+ træner

Lyngby Boldklub har ansat U17-træner Søren Hermansen som klubbens nye A+ træner.
Lyngby offentliggjorde forleden, at klubben henter Morten Nagel fra AB ind som fuldtidsscout for at styrke talentsektoren og nu er endnu en vigtig post blev besat. Nuværende U17-træner Søren Hermansen tiltræder som klubbens nye A+ træner og på Lundtoftevej glæder det talentchef Birger Jørgensen, at Søren Hermansen har takket ja til udfordringen:
”Søren er en dygtig talentudvikler, og hans erfaring som U17-træner og tidligere topspiller komplimenterer trænerteamet på førsteholdet rigtig godt. Ungdomstrænerne kan ligeledes få gavn af Sørens erfaring og viden om fodboldfaget, så at få Søren Hermansen ind som A+ træner er den helt rigtige beslutning for Lyngby Boldklubs talentafdeling” fortæller talentchef Birger Jørgensen.
Søren Hermansen afløser Kenneth Weber på posten som A+ træner. Weber er skiftet til FC København og han får pæne ord med på vejen fra Birger Jørgensen: ”Vi skal i samme ombæring huske at takke Kenneth Weber for mange års god og tro tjeneste. Kenneth har en spillet en vigtig rolle i vores talentsektor gennem en årrække, og ligesom spillerne udvikler trænertalenterne sig også og må videre i karrieren. Vi ønsker Kenneth alt det bedste fremover” lyder det fra Birger Jørgensen.
Søren Hermansen har været U17-træner i Lyngby siden juli 2011 og var som aktiv iført Lyngby-trøjen i sæsonen 1998/99 og 1999/2000, hvor det blev til imponerende 27 scoringer i 53 kampe. Hans job på U17-holdet overtages af U14 Elite-træner Christian Sørensen. Læs mere her.

Cecilie Thomsen blev kåret til Fan of the Match

Lauge Sandgrav blev kampens Man of the Match

Nederlag til FC København i sæsonpremieren

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products