19 mand tager turen til Viborg

Søndag aften er Lyngby tilbage på udebane i Jylland. Der venter De Kongeblå en svær modstander i form af Superliga-nedrykkerne fra Viborg.
Efter 8 spillerunder begynder der efterhånden at danne sig et billede af holdenes indbyrdes styrkeforhold i landets næstbedste fodboldrække. Helt som ventet er Superliga-nedrykkerne fra Viborg en del af den absolutte topkamp, og de grønblusede har fra starten af sæsonen lagt sig op på en af de to oprykningsgivende pladser.
Lyngby har også fået en fin start på sæsonen. Selvom om præstationerne har været lidt svingende, så er De Kongeblå nummer 4 med 14 point – og faktisk har Tauber og co. muligheden for at springe helt op på førstepladsen med en sejr i Viborg. Det samme har hjemmeholdet i øvrigt, og Auri Skarbalius' tropper må da også regnes for at være favoritter til opgøret.
Cheftræner Jack Majgaard Jensen har valgt 19 spillere til sin trup, der i forhold til sidste weekends kamp hjemme mod Skive dermed er suppleret med en enkelt mand. Lee Rochester er således med i bussen til det midtjyske, hvor kampen mellem Lyngby og Viborg sparkes igang klokken 19.00.
Lyngbys trup mod Viborg FF:
1. Nicklas Højlund, 2. Mathias Mejer Knudsen, 4. Mathias Tauber, 5. Valon Ljuti, 7. Jesper Christjansen, 8. Martin Andersen, 9. Lasse Fosgaard, 11. Patrick Mortensen, 12. Mads Nordam, 13. Vito Hammershøy-Mistrati, 14. Philip Rasmussen, 15. Lee Rochester, 17. Casper Højer Nielsen, 19. Kristian Lindberg, 20. Jeppe Brandrup, 21. David Katz Boysen, 24. Thomas Sørensen, 26. Frederik Gytkjær, 31. Kristian Joensen

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy