18 spillere udtaget til kampen mod Skive

Lørdag eftermiddag tager De Kongeblå imod oprykkerne fra Skive IK. Og det er for første gang med Kristian Lindberg som en del af 18-mands truppen.
Der venter dog ikke nogen walkover i opgøret mod Skive, som er placeret på femtepladsen med 10 point for syv kampe. På trods af en status som oprykker har de gulblusede nordjyder fået en flot sæsonstart med to sejre, fire uafgjorte og kun et enkelt nederlag i de første syv kampe. 
Måske er overraskelsen slet ikke så stor alligevel, for Skive rykkede op i suveræn stil med 22 point ned til nærmeste forfølger – og i løbet af sidste sæson ramte nordjyderne også en stime med 18 sejre i træk. En præstation, der alt andet end lige indgyder respekt. 
Efter et nederlag i Fredericia og to uafgjorte resultater mod Brønshøj og Vejle fandt Jack Majgaards tropper tilbage på sejrssporet i sidste runde, da man besejrede Vendsyssel med 2-1 på udebane. Lyngby startede ellers med at komme bagud, men David Boysens frisparksmål og Jesper Christjansen træffer i slutminutterne sikrede De Kongeblå en vigtig sejr.
 
I skrivende stund indtager De Kongeblå rækkens fjerdeplads med kun to point op til en af de eftertragtede oprykningspladser. I samme ombæring skal det også bemærkes, at Lyngby har en kamp i hånden, da sidste weekends kamp mod AGF blev udsat. Dermed kan De kongeblå svende for alvor bide sig fast i rækkens top med en sejr. Cheftræner Jack Majgaard Jensen har udtaget 18 spillere til opgøret. Nytilkomne Kristian Lindberg er med i truppen for første gang og kan således få debut i den kongeblå lørdag eftermiddag.
Kampen mellem Lyngby og Skive sparkes igang klokken 15.00 – køb din billet til opgøret ved at klikke her.
Lyngbys trup mod Skive IK:
1. Nicklas Højlund, 2. Mathias Mejer Knudsen, 4. Mathias Tauber, 5. Valon Ljuti, 7. Jesper Christjansen, 8. Martin Andersen, 9. Lasse Fosgaard, 11. Patrick Mortensen, 12. Mads Nordam, 13. Vito Hammershøy-Mistrati, 14. Philip Rasmussen, 17. Casper Højer Nielsen, 19. Kristian Lindberg, 20. Jeppe Brandrup, 21. David Katz Boysen, 24. Thomas Sørensen, 26. Frederik Gytkjær, 31. Kristian Joensen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products