AGF-Lyngby udsat

Søndagens opgør mellem Lyngby Boldklub og AGF i Århus er blevet udsat på grund af landsholdsudtagelser.
På søndag den 7. september skulle Lyngby have mødt AGF på udebane i Århus – den kamp bliver imidlertid ikke til noget i første omgang, da opgøret rykkes på grund af landsholdsudtagelser hos hjemmeholdet.
Har du allerede købt til opgøret skal du være opmærksom på, at selv samme billet også gælder til det nye spilletidspunkt. Ønsker du at annullere købet skal du kontakte salgsstedet – er salgsstedet AGFs online billetsalg skal du sende en mail til info@parkarena.dk for at få dit køb refunderet.
En ny dato vil blive offentliggjort så snart den er på plads.

Michael Opoku skal til U19 EM

Velspillet 4-0-sejr i sidste test

Carl Ras og Airtox bliver nye hovedpartnere i Lyngby Boldklub

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products