U17-holdet sendte Horsens hjem med tenniscifre

Lyngbys U17-hold fortsætter den gode sæsonstart. Lørdag fik De Kongeblå has på AC Horsens, der blev sendt hjem med et nederlag på 0-6.
U17-holdet er kommet godt fra land i denne sæson, hvor de forsvarende pokalvindere har slået både FC København og Brøndby i de to første spillerunder. Lørdag var det så AC Horsens, der var på besøg på Lundtoftevej, og efter tyve minutter med tungt Lyngby-pres gjorde angriberen Jens Odgaard det onde ved Horsens. 
Først rettede Odgaard et indlæg fra Mark Petersen i nettet til Lyngby-føring på 1-0. Og da selvsamme Odgaard kort eftern dukkede op ved bagerste stolpe på et indlæg fra Deniz Karaca stod det pludselig 2-0. Her stoppede skavankerne dog ikke for Horsens, for godt og vel 10 minutter efter Odgaards første scoring blev hattricket fuldendt.
Dermed kunne Lyngby gå til pause foran 3-0, og desværre for Horsens fortsatte kampbilledet efter pausen. Her gjorde Lorent Callaku det til 4-0 efter en flot dribletur, inden Jens Odgaard med sin fjerde scoring bragte Søren Hermansens tropper på 5-0. Anfører Mathias Kokfeldt lukkede og slukkede med scoringen til 6-0 fra en lidt spids vinkel. 
Med sejren topper U17-holdet ligaen med maksimale 9 point for 3 kampe. Det er dog med en kamp mere i forhold til de nærmeste rivaler fra OB og Esbjerg, der begge kan nå Lyngbys pointtal i indeværende spillerunde. Næste opgave for Lyngbys U17-hold er netop OB, der byder Jens Odgaard og co. op til dans lørdag den 6. september i Odense. U19-holdet, der var oversiddere i denne weekend, skal ligeledes møde OB på lørdag.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products