JMJ: God moral og stor tro

Lyngby hentede fredag aften en flot sejr på 2-1 i den svære udekamp mod topholdet Vendsyssel FF. Cheftræner Jack Majgaard Jensen glæder sig over kampen og resultatet.
Kampen mod Vendsyssel fredag aften blev en stor succes for De Kongeblå. Lyngby vandt med 2-1 på scoringer af David Boysen og Jesper Christjansen, der scorede sit første mål i Lyngby-trøjen. Det var dog ikke kun scoringerne, der afgjorde kampen i Hjørring. En god gameplan på opgøret virkede efter hensigten.
"Vi vidste på forhånd, at vi skulle være dygtige til at lukke deres omstillinger ned ligesom vi selv skulle have masser af tempo i vores boldbesiddelse. Det syntes jeg vi lykkes rigtig godt med" fortæller cheftræner Jack Majgaard Jensen.
Lyngby-chefen kunne fra sidelinjen se De Kongeblå komme bagud med 0-1 tidligt i kampen – alligevel fik holdet vendt kampen på hovedet og netop den mentale styrke fremhæves af Majgaard Jensen som en nøgle til sejren:
"At vi vender 0-1 til en 2-1-sejr til os på en meget svær udebane mod et ubesejret hold viser, at vi har en god moral og en stor tro på de ting vi har arbejdet med. Så det var endnu en kamp, hvor vi tager skridt i den rigtige retning og vi er rigtig glade for sejren" lyder det.
Lyngby har nu lidt over en uge før næste opgave, der også ligger vest for Storebælt. De Kongeblå tager næste søndag turen til Århus, hvor Superliga-nedrykkerne og opryknings-favoritterne fra AGF venter.

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

Michael Opoku skal til U19 EM

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products