Fire kongeblå talenter afsted i rødt og hvidt

Lyngby Boldklub har sendt eller sender i den kommende tid både Mads Kaalund, Emre Mor, Jacob Bruun og Adnan Curovic afsted til DBUs ungdomslandshold.
U19-holdets Mads Kaalund er for første gang udtaget til U19-landsholdet, der i starten af september møder Norge og Sverige i to træningskampe, der agerer indledende forberedelse til november måneds EM-kvalifikationskampe. Kaalund er ikke helt ny i landsholdsregi og har 3 landskampe fra tidligere på CVet – alle på U18-landsholdet, som han debuterede for tidligere på året.
Kaalunds holdkammerat på U19-holdet Emre Mor er ligeledes på landsholdet. Her drejer det sig om U18-landsholdet, der mødtes til træningssamling i Tilst ved Århus tirsdag og onsdag i denne uge. Samtidig erJacob Bruun Larsen og Adnan Curovic, der er udlejet til Juventus, i Georgien med det danske U17-landshold, der spiller to testkampe i Tblisi forud for EM-kvalifikationen til september.
Det første opgør blev afviklet igår eftermiddags lokal tid og endte med en fin 1-0-sejr til de danske talenter. Adnan Curovic spillede hele kampen i det centrale forsvar, mens Jacob Bruun tog sig af kanten – ligeledes i alle 80 minutter. Turens andet opgør er ligeledes mod Georgien, og det spilles tidligt torsdag aften.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered Voltage Emoji by Caddy