Mads Nordam udtaget til U20-landsholdet

Lyngbys Mads Nordam er blevet udtaget til U20-landsholdet, der skal til Slovakiet i september.
Forsvarsspilleren Mads Nordam var blandt de udvalgte, da landstræner Jess Thorup idag udtog 18 spillere til U20-landsholdets kommende testkamp mod De Forenede Arabiske Emirater – et opgør, der spilles i Slovakiet i byen Senec den 2. september. Truppen byder på 5 landsholdsdebutanter, men også en række mere rutinerede landsholdsspillere.
Mads Nordam, der kom fra FCK til Lyngby i sommerpausen, står noteret for i alt 21 ungdomslandskampe. De ligger fordelt på U16, U17, U18 og U19-landsholdet – turen til Slovakiet kan således byde på Nordams første kamp på U20-niveau. Forsvarspilleren har scoret en enkelt gang i landsholdstrøjen da han øgede til 2-0 i en U19-landskamp mod Litauen i juni i år.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop