Mads Nordam udtaget til U20-landsholdet

Lyngbys Mads Nordam er blevet udtaget til U20-landsholdet, der skal til Slovakiet i september.
Forsvarsspilleren Mads Nordam var blandt de udvalgte, da landstræner Jess Thorup idag udtog 18 spillere til U20-landsholdets kommende testkamp mod De Forenede Arabiske Emirater – et opgør, der spilles i Slovakiet i byen Senec den 2. september. Truppen byder på 5 landsholdsdebutanter, men også en række mere rutinerede landsholdsspillere.
Mads Nordam, der kom fra FCK til Lyngby i sommerpausen, står noteret for i alt 21 ungdomslandskampe. De ligger fordelt på U16, U17, U18 og U19-landsholdet – turen til Slovakiet kan således byde på Nordams første kamp på U20-niveau. Forsvarspilleren har scoret en enkelt gang i landsholdstrøjen da han øgede til 2-0 i en U19-landskamp mod Litauen i juni i år.

Forberedelserne er i fuld gang

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products