Lyngby mod Kalundborg i DBU Pokalen

Efter 2-0-sejren i DBU Pokalen over Avarta venter der modstand fra Danmarksserien i næste spillerunde. Lyngby skal en tur til Kalundborg.
Med en sejr på 2-0 spillede Lyngby Boldklub sig videre i DBU Pokalen onsdag aften ude mod Avarta. Allerede torsdag blev der trukket lod til næste runde, og her kom det frem at Lyngby skal en tur til Kalundborg i 2. runde af pokalturneringen.
Kalundborg GB er netop rykket op fra Sjællandsserien og skal i den kommende sæson dyste med i Danmarksseriens Pulje 2. Kalundborg nåede ligeledes videre til 2. runde i DBU Pokalen sidste år, hvor 2. runde dog blev endestationen. Ved den lejlighed blev det sjællandske mandskabet slået ud af FC Vestsjælland.
I denne sæson har Kalundborg spillet sig videre til 2. runde via en sejr på 4-2 over Frem Sakskøbing, der ligeledes spiller i Danmarksserien. Kampen mellem De Kongeblå og Kalundborg er endnu ikke endegyldigt fastlagt, men opgøret spilles enten tirsdag den 23. september eller onsdag den 24. september.

Carl Ras og Airtox bliver nye hovedpartnere i Lyngby Boldklub

Spreadex stopper som hovedpartner i Lyngby Boldklub

Nederlag i træningskampen mod Hillerød

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products