Genvalg til alle i truppen mod Brønshøj

3. spillerunde af NordicBet Ligaen byder på et opgør mellem De Kongeblå og Brønshøj. Hjemme på Lyngby Stadion skal Lyngby fortsætte de gode takter, mens Brønshøj skal forsøge at få sæsonens første point.
Lyngby har fået en fornem start på NordicBet Ligaen anno 2014/15. Med to sejre ud af to mulige er Lyngby alene i spidsen af ligaen, hvor der dog naturligvis fortsat mangler hele 31 spillerunder. 3. spillerunde byder på et interessant opgør mellem Lyngby og Brønshøj – to mandskaber, der har benyttet sommerpausen til at "hugge" lidt kontraktudløbne spillere hos hinanden.
Hos De Kongeblå har man hentet Valon Ljuti og Jesper Christjansen, men også Casper Højer Nielsen, der spillede hele sidste sæson på leje hos Hvepsene, har en fortid i Brønshøj. Den anden vej er til gengæld smuttet Sebastian Lassen, Oliver Fredsted, Sebastian Grubak Salomonsen og Simon Raahave – så det bliver en kamp mellem to hold, der kender en del til hinanden.
Kendskabet kommer dog ikke mindst fra de tætte og intense dueller, som de to hold har udkæmpet de senere sæsoner. Brønshøjs fysiske duelspil har ofte gjort ondt på de mere teknisk funderede Lyngby-drenge, men måske netop tilførslen af blandt andet Valon Ljuti skal ses i det lys – Lyngby vil ikke længere kyses på fysikken, og i de to første kampe er pointene faktisk kommet i hus på baggrund af en god portion kongeblå fight.
Brønshøj kommer til opgøret med en målsætning – at få vasket det store 0-5-nederlag mod AGF i sidste weekend af. Brønshøj-fighterne, hvor navne som Jesper Fleckner, Mads Gabel og Andreas Granskov er blandt profilerne, vil uden tvivl gå benhårdt efter alle tre point – og det kan de gøre med visheden om, at man i sidste sæson hentede maximum-point i de indbyrdes kampe på Lyngby Stadion, mens De Kongeblå vandt i Tingbjerg.
Til at "smække Hvepsene" har cheftræner Jack Majgaard Jensen udtaget 18 spillere til opgøret, og der er tale om de nøjagtigt samme 18, som i sidste weekend besejrede AC Horsens med 2-0. Opgøret mellem Lyngby og Brønshøj sparkes igang klokken 18.30 – i øvrigt med premiere på Lyngbys nye øltilbud på stadion!
Husk at du kan købe billetten i forsalg og både spare tid og penge. Klik her for at købe.
Lyngbys trup mod Brønshøj:
1. Nicklas Højlund, 2. Mathias Mejer Knudsen, 5. Valon Ljuti, 7. Jesper Christjansen, 8. Martin Andersen, 9. Lasse Fosgaard, 11. Patrick Mortensen, 12. Mads Nordam, 13. Vito Hammershøy-Mistrati, 14. Philip Rasmussen, 15. Lee Rochester, 17. Casper Højer Nielsen, 20. Jeppe Brandrup, 21. David Katz Boysen, 22. Bror Blume, 24. Thomas Sørensen, 26. Frederik Gytkjær, 31. Kristian Joensen.

Billetsalget til Brøndby-braget er åbent

Husk at forudbestille din nye Lyngby-trøje

Få pladser tilbage på fanbussen til Sønderjyske

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products