Lokalopgør sparker sæsonen igang

Så ruller bolden igen i NordicBet Ligaen! Lyngby kickstarter sæsonen med et lokalbrag mod AB fredag aften – en kamp der kan byde på flere mulige debutanter.
NordicBet Ligaen anno 2014/15 står for døren. Fredag aften går det løs for Lyngbys vedkommende, idet De Kongeblå hjemme på Lyngby Stadion tager imod naboerne og lokalrivalerne fra AB. Bemærk at der er kick-off klokken 18.30.
Sidste sæson bød på en lidt skuffende placering for AB, der oven på to nedrykningtruede sæsoner i træk havde proklameret, at nu skulle man væk fra nedrykningsfaren. Ikke desto mindre endte akademikerne igen med en overlevelseskamp, hvor man – måske – udnyttede rutinen i disse kampe til at sikre sig en ny sæson i NordicBet Ligaen. Om end det var i sidste øjeblik og AB for anden sæson i træk kun sikrede overlevelse på baggrund af en bedre målscore.
Cheftræner Thomas Nørgaard har set sit mandskab blive forstærket i sommerpausen. Man har vekslet Jonas Troests lejeatale til en permanent kontrakt, og hentet Thomas Wiil-Andersen i Hvidovre. De supplerer et ganske fint AB-mandskab, hvor Linus Olsson og Younes Namli er blandt profilerne.
Lyngby har naturligvis også brugt sommeren på at tilknytte nye spændende navne. Og AB-kampen giver muligheden for, at cheftræner Jack Majgaard Jensen kan give debut til Valon Ljuti, Jesper Christjansen, Mads Nordam, Vito Hammershøy-Mistrati, Casper Højer Nielsen, Lamin Samba og Kristian Joensen, ligesom der kan blive tale om et comeback til David Katz Boysen.
Husk at der er nye adgangsforhold til kampen. Læs mere her.
Lyngbys trup mod AB:
1. Nicklas Højlund, 2. Mathias Mejer Knudsen, 5. Valon Ljuti, 6. Rasmus Minor Petersen, 7. Jesper Christjansen, 8. Martin Andersen, 9. Lasse Fosgaard, 11. Patrick Mortensen, 12. Mads Nordam, 13. Vito Hammershøy-Mistrati, 14. Philip Rasmussen, 15. Lee Rochester, 17. Casper Højer Nielsen, 21. David Katz Boysen, 22. Bror Blume, 24. Thomas Sørensen, 25. Lamin Samba, 26. Frederik Gytkjær, 28. Christoffer Boateng, 31. Kristian Joensen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products