Lyngbys U19-hold besejrede FCK

Lyngbys U19-hold leverede en ny flot præstation. FC København blev på Lyngby Stadion besejret med 3-2.
Tirsdag aften blev der spillet U19-topfodbold på Lyngby Stadion. Foran I U19-sammenhæng relativt mange tilskuere tørnede Lyngby sammen med FC København, der kæmpede for deres placering i toppen af U19-ligaen. Men det blev Lyngby, der trak det længste strå efter en underholdende kamp.
Inden pausen var der allerede scoret tre gange. Christoffer Boateng bragte Lyngby foran efter blot fem minutters spil på et fremragende krøllet langskud fra distancen, som efterlod FCK-målmanden chanceløs. Lyngby sad på kampen i første halvleg, og derfor var det ikke ufortjent at Adnan Mohammed kunne øge til 2-0 midt i halvlegen.
FCK fik reduceret inden pausen, men en lynscoring i 2. halvleg gjorde, at Lyngby igen var foran med to. Blot 30 sekunder efter dommeren satte kampen igang igen bragte Lyngby sig på 3-1. Igen var det Christoffer Boateng, der signederede scoringen. Et højt Lyngby-pres fik FCK-defensiven til at lave en fejlaflevering og tre afleveringer senere kunne Boateng så lægge den ind ved fjerneste hjørne.
Resten af kampen forløb klogt for Lyngbys vedkommende. Målet gav lidt luft, og De Kongeblå formåede i perioder at holde godt i bolden og undgik dermed at skulle jagte FCK i for lange perioder. Mod slutningen fik gæsterne dog skabt noget spænding, da det blev 2-3 på et straffespark.
Men Lyngby holdt hele vejen hjem og vinder dermed 3-2 – en sejr, der naturligvis glæder cheftræner Thomas Lollike: "Jeg synes vi spiller en fin kamp. Rammerne var flotte og det virkede til at passe drengene godt. I pausen er vi foran og vi snakkede om ikke at falde i fælden i forhold til at skulle beskytte noget. Vi vil gerne presse lidt højere og lidt tungere for at holde dem væk fra vores mål og undgå duelspillet foran vores felt, hvor vi ved de er rigtigt dygtige. Det lykkedes rigtig fint" fortæller Thomas Lollike og fortsætter:
"Men det mest positive er klart den spillemæssige udvikling vi er inde i. Drengene skal have stor ros for at stå på og arbejde videre efter den plan, vi har lagt. Selvom vi har haft et svært år og det hele lakker mod enden, så holder de næsen i sporet og høster nu som fortjent" fortæller Thomas Lollike.
Allerede lørdag er De Kongeblås U19-hold på græs igen. Denne gang mod titelaspiranterne fra Esbjerg. Kampen spilles på Lyngby Stadion og kan i øvrigt ses direkte på Kanal Sport. 
Se målet til 1-0 og 3-1 her – begge signeret af Christoffer Boateng.
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products