En god halvleg i Silkeborg ikke nok

Lyngby fik ikke den resultatmæssige afslutning, som De Kongeblå havde håbet på. Det så ellers godt ud efter 1. halvleg, men på et mareridtsagtigt kvarter vendte Silkeborg kampen og vandt med 3-1.
Der var topkamp på programmet, og med ny-oprykkede Silkeborg som modstanderen på et fyldt Mascot Park, så duftede det hele lidt af Superliga i den stegende pinsehede. Umiddelbart startede Lyngby dog kampen bedst og allerede efter 3 minutter var Bror Blume tæt på at sikre en drømmestart, men keeper Kasper Jensen fik reddet til hjørnespark.
Det var startskuddet til en hæsblæsende første halvleg med masser af chancer. I Silkeborgs register over misbrugte chancer var blandt andet et forsøg efter et hjørnespark, der blev reddet på stregen samt et millimeterpræcist indlæg, som Christian Holst ekspederede på overliggeren.
Klemt inde imellem de to muligheder kom Lyngby på 1-0. Lasse Fosgaard udfordrede Jesper Mikkelsen, der så noget tung og klodset ud da han nedlagde Fosgaard i feltet. Straffespark, som topscorer Patrick Mortensen eksekverede og scorede på.
Udover målet var der også gode angreb og gode Lyngby-chancer. Lasse Fosgaard servicerede gladeligt topscorer Mortensen med indlæg fra baglinjen, og også Bror Blume fik skabt en stor chance til Patrick – i begge episoder måtte Lyngby dog nøjes med hjørnespark – dem fik man i øvrigt fem af i en første halvleg, hvor Lyngby sad flot på det.
De 6.700 tilskuere gik dog ikke forgæves, og på et flot første kvarter af 2. halvleg fik Jesper Sørensens tropper vendt det hele på hovedet. Blot to minutter var der spillet, da Morten Beck Andersen kunne udligne efter et godt Silkeborg-pres efter et indledende hjørnespark. Lyngby svarede prompte igen med en tilfældig bold dybt til Lasse Fosgaard, men skarpheden manglede og så kørte Silkeborg-toget.
Christian Holst satte Frank Hansen op i højresiden og han fandt Jeppe Illum, der sikkert scorede til 2-1. Da var der spillet 52 minutter. Kort efter sparkede Morten Beck over mål på en kæmpechance, og siden da blev kampen så tilført lidt dramatik. Jeppe Brandrup gik i infight med Nicolaj Ritter og skubbede wingbacken omkuld – andet gule kort og marchordre. Og så måtte Lyngby spille 10 mod 11 den sidste halve time.
Med tyve minutter igen fik Jeppe Illum så lukket kampen med sin anden scoring. Et langskud brækkede og tvang Lukas Fernandes til at give en retur- her var Illum klar og med 1-3 så det nærmest umuligt ud. Tempoet dalede efterfølgende og på tribunen begyndte man oprykningsfesten. Martin Andersen var tæt på at reducere for Lyngby, men der blev ikke scoret yderligere.
Nederlaget på 1-3 ændrer dog ikke på en flot kongeblå sæson, hvor Lyngby slutter som nummer tre i NordicBet Ligaen.
Match Facts:
Silkeborg IF – Lyngby BK 3-1 (0-1)
0-1 Patrick Mortensen (str. 32), 1-1 Morten Beck (47), 2-1 Jeppe Illum (52), 3-1 Jeppe Illum (70)
Lyngbys startopstilling: 16. Lukas FERNANDES – 20. Jeppe BRANDRUP, 6. Rasmus MINOR, 24. Thomas SØRENSEN, 29. Oliver FREDSTED – 18. Jeppe TVERSKOV, 12. Mads PEDERSEN – 9. Lasse FOSGAARD (<-> 15. Lee ROCHESTER (86)), 22. Bror BLUME (<-> 7. Dennis CAGARA (66)), 8. Martin ANDERSEN (<-> 2. Mathias MEJER KNUDSEN (78))- 11. Patrick MORTENSEN
Ikke benyttet: Oliver Foss Hessner, Sebastian Lassen, Frederik Gytkjær
Advarsler:
Jesper Mikkelsen, Silkeborg
Jeppe Brandrup (2), Lyngby
Udvisning:
Jeppe Brandrup, Lyngby (62)
Tilskuere: 6.731 på Mascot Park, Silkeborg

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products