Jonas Eidevall ny assistenttræner i Lyngby Boldklub

Lyngby Boldklub har dags dato ansat svenske Jonas Eidevall som assistenttræner for Jack Majgaard Jensen. Eidevall afløser Bent Christensen, der har fået nyt job i AGF. Læs mere om den historie her.
Cheftræner Jack Majgaard Jensen får frem over assistance fra et af Sveriges største trænertalenter. Navnet er Jonas Eidevall, og den 31-årige træner skifter til Lyngby Boldklub efter at have slået sit navn fast i svensk fodbold – dels som talentudvikler og dels som cheftræner i Damallsvenskan.
”Jeg er stolt af, at kunne præsentere en kapacitet som Jonas. Han har præcis det vi leder efter. Stor ærgerrighed, han stiller sig aldrig helt tilfreds og arbejder altid mod nye mål. Alt sammen nogle ting, vi også gerne ser hos vores førsteholdsspillere” fortæller cheftræner Jack Majgaard Jensen og fortsætter:
”Selvom Jonas er en ung træner, så har han opnået stor erfaring, som vi får gavn af i arbejdet med talentudvikling, individuel træning og videreudvikling af spillestilen. Og det gælder for hele klubben. Med Jonas har vi fået lagt endnu en sten i vores fundament, så vi kan fortsætte den gode udvikling vi er inde i” fortæller Jack Majgaard Jensen, der tidligere arbejdede sammen med Jonas Eidevall i Lunds BK og Malmö.
Jonas Eidevall kommer til Lyngby efter et job i den bedste svenske kvinderække, hvor han i sin første sæson som cheftræner blev svenske mestre med FC Rosengård, og er godt på vej mod at gentage triumfen – aktuelt fører Malmö-klubben rækken efter 8 spillerunder, ligesom man også har været med i kvindernes Champions League. Nu glæder den unge træner sig imidlertid til udfordringerne i Lyngby:
”Jeg er glad og stolt over at få lov til at komme til en klub med så meget historie og potentiale som Lyngby. At komme til dansk fodbold, som jeg ser som ledende i Skandinavien, og tilmed kunne arbejde med Jack Majgaard Jensen igen er fantastisk” fortæller Jonas Eidevall og fortsætter:
”Jeg håber at jeg kan bidrage til klubbens fremtidige fremgang med hårdt arbejde, lederskab og fodboldviden. Jeg glæder mig allerede til at møde spillertruppen, de øvrige ledere og alle andre personer i og rundt om klubben. Arbejder vi hårdt, kommer vi til at få mange gode år fremover” udtaler Jonas Eidevall.
Eidevall blev i 2013 kåret til ”Årets træner” i svensk kvindefodbold, der på den anden side af sundet nyder lige så stor interesse som mændenes sport. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products