God talentuge for Lyngby Boldklub

Der var sejr til U17 og et enkelt point til U19, da Lyngby i weekenden havde besøg af AGF i landets bedste talentrækker. U17 besejrede ligeledes FC Nordsjælland i sidste uge.
Det har været en rigtig god uge for Lyngbys talenter. Første "varsel" p&ariaring; den gode uge kom i U17-pokalturneringen, hvor Lyngbys unge talenter besejrede FC Nordsjælland på udebane med 3-2 efter lidt af et drama.
Lyngby kom foran 1-0, men siden bagud med 1-2 – men så vendte kampen igen på hovedet og til slut stod Lyngby som sejrherrer med en 3-2-sejr. Målene blev sat ind af Gustav Marcussen og Jacob Bruun, der scorede to gange, ligesom det også er værd at nævne målmand Peter Jensen, der i kampens døende minutter reddede et straffespark og dermed sikrede sejren.
4 point til ligaen
I weekenden skulle U17-holdet så forsøge at følge op på det gode resultat – og det var præcist hvad der skete i hjemmekampen mod AGF. Simon Shariff sikrede en drømmestart for Søren Hermansens tropper med sin scoringen efter blot tre minutters spil, og da Jacob Bruun øgede til 2-0 efter tyve minutters spil så det rigtig fornuftigt ud for Lyngby. AGF havde ikke meget at byde ind med, og på trods af et vist pres fra gæsterne i 2. halvleg sluttede kampen med en Lyngby-sejr på 2-0.
U19-holdet gjorde også en fin figur i deres kamp mod AGF. En rigtig fin første halvleg sluttede 2-0 til De Kongeblå, der havde bragt sig foran på to scoringer fra Gustav Therkildsen. Lyngby afgav generelt meget få chancer, og AGF var kun farlige på standardsituationer – men det blev så også afgørende for pointfordelingen.
Med små tyve minutter igen reducerede AGF således til 1-2 og da Gustav Therkildsen kort før tid fik sit andet gulekort for ulovligheder begået i luftrummet var der et højt hoved mindre til at cleare standardsituationer – det betød 2-2 i tillægstiden og dermed et point til hvert hold.
Udover de gode sportslige resultater fik Lyngby Boldklub også fornyet klubbens A-licens i den forgangne uge. Læs mere om det her.