To ændringer i truppen mod Brønshøj

2. Påskedag byder på bold i NordicBet Ligaen – på Lyngby Stadion tørner De Kongeblå sammen med de formstærke kolleger og naboer fra Brønshøj.
Det er to af forårets formstærke mandskaber, der 2. påskedag tørner sammen på Lyngby Stadion i 24. spillerunde af NordicBet Ligaen. Fem sejre ud af fem mulige og en midterplacering er facit for Bo Henriksens hvepse hidtil i forårssæsonen, mens De Kongeblå står noteret for fire sejre og et enkelt nederlag.
Det bliver med andre ord en svær opgave for Jack Majgaard Jensens tropper. Der er traditionelt tale om svære kampe mod Brønshøj, der tidligere i sæsonen vandt med 3-1 på Lyngby Stadion. De sidste fem kampe er endt med to Brønshøj-sejre, to Lyngby-sejre og en enkelt uafgjort med en samlet målscore på 8-9 i Brønshøjs favør – så der venter uden tvivl en meget tæt kamp.
Jack Majgaard Jensen har udtaget 18 spillere til opgøret, hvor Rasmus Minor Petersen er blevet sin skade kvit og klar til igen at tørne ud for Lyngby. Til gengæld må De Kongeblå undvære en karantæneramt Lee Rochester samt en skadet Lasse Fosgaard – det giver plads til de to U19-spillere Gustav Therkildsen og Christoffer Boateng, der begge kan få debut.
Der er kick-off på Lyngby Stadion klokken 13.00 – køb din billet til opgøret her!
Lyngbys trup mod Brønshøj:
1. Nicklas Højlund, 2. Mathias Mejer Knudsen, 4. Mathias Tauber, 6. Rasmus Minor Petersen, 7. Dennis Cagara, 8. Martin Andersen, 11. Patrick Mortensen, 12. Mads Pedersen, 14. Philip Rasmussen, 16. Lukas Fernandes, 17. Gustav Therkildsen, 18. Jeppe Tverskov, 19. Sebastian Lassen, 20. Jeppe Brandrup, 22. Bror Blume, 25. Christoffer Boateng, 26. Frederik Gytkjær, 29. Oliver Fredsted.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products