To ændringer i truppen mod Brønshøj

2. Påskedag byder på bold i NordicBet Ligaen – på Lyngby Stadion tørner De Kongeblå sammen med de formstærke kolleger og naboer fra Brønshøj.
Det er to af forårets formstærke mandskaber, der 2. påskedag tørner sammen på Lyngby Stadion i 24. spillerunde af NordicBet Ligaen. Fem sejre ud af fem mulige og en midterplacering er facit for Bo Henriksens hvepse hidtil i forårssæsonen, mens De Kongeblå står noteret for fire sejre og et enkelt nederlag.
Det bliver med andre ord en svær opgave for Jack Majgaard Jensens tropper. Der er traditionelt tale om svære kampe mod Brønshøj, der tidligere i sæsonen vandt med 3-1 på Lyngby Stadion. De sidste fem kampe er endt med to Brønshøj-sejre, to Lyngby-sejre og en enkelt uafgjort med en samlet målscore på 8-9 i Brønshøjs favør – så der venter uden tvivl en meget tæt kamp.
Jack Majgaard Jensen har udtaget 18 spillere til opgøret, hvor Rasmus Minor Petersen er blevet sin skade kvit og klar til igen at tørne ud for Lyngby. Til gengæld må De Kongeblå undvære en karantæneramt Lee Rochester samt en skadet Lasse Fosgaard – det giver plads til de to U19-spillere Gustav Therkildsen og Christoffer Boateng, der begge kan få debut.
Der er kick-off på Lyngby Stadion klokken 13.00 – køb din billet til opgøret her!
Lyngbys trup mod Brønshøj:
1. Nicklas Højlund, 2. Mathias Mejer Knudsen, 4. Mathias Tauber, 6. Rasmus Minor Petersen, 7. Dennis Cagara, 8. Martin Andersen, 11. Patrick Mortensen, 12. Mads Pedersen, 14. Philip Rasmussen, 16. Lukas Fernandes, 17. Gustav Therkildsen, 18. Jeppe Tverskov, 19. Sebastian Lassen, 20. Jeppe Brandrup, 22. Bror Blume, 25. Christoffer Boateng, 26. Frederik Gytkjær, 29. Oliver Fredsted.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy