Genvalg til alle mod Marienlyst

Torsdag eftermiddag er De Kongeblå igen i aktion. Det sker ude mod Marienlyst – en kamp, hvor cheftræner Jack Majgaard Jensen har givet genvalg til sin 18-mands trup.
NordicBet Ligaens påskeprogram indledes for alvor torsdag eftermiddag, hvor der er stort set fuldt program. For Lyngbys vedkommende byder Skærtorsdag på en udebanetur til det fynske, hvor BK Marienlyst for tredje og sidste gang i denne sæson agerer modstander for De Kongeblå.
De to første opgør er begge endt med sejre til Lyngby. 15. september blev det til en sejr på 4-0, og lidt over en måned senere blev det så til en 3-1-sejr for Lyngby – et opgør, hvor Lasse Fosgaard scorede et aldeles glimrende mål. Begge kampe blev i øvrigt spillet på hjemmebanen i Lyngby.
Nu gælder det så Marienlyst på udebane. Cheftræner Jack Majgaard Jensen har valgt at give genvalg til de 18 spillere, der var med til at sikre en 3-2-sejr hjemme over Hvidovre i søndags. Eneste skade i truppen er således til forsvarsspilleren Thomas Sørensen.
Der er kick-off klokken 13.00.
Lyngbys trup mod BK Marienlyst:
1. Nicklas Højlund, 2. Mathias Mejer Knudsen, 4. Mathias Tauber, 6. Rasmus Minor Petersen, 7. Dennis Cagara, 8. Martin Andersen, 9. Lasse Fosgaard, 11. Patrick Mortensen, 12. Mads Pedersen, 14. Philip Rasmussen, 15. Lee Rochester, 16. Lukas Fernandes, 18. Jeppe Tverskov, 19. Sebastian Lassen, 20. Jeppe Brandrup, 22. Bror Blume, 26. Frederik Gytkjær, 29. Oliver Fredsted.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy