Bruun og Adnan på U16-landsholdet

Jacob Bruun Larsen er udtaget til det danske U16-landshold til to udekampe mod Ungarn i starten af maj. Det samme er Adnan Curovic, der ligeledes er hasteindkaldt til U17-landsholdets kamp torsdag eftermiddag
Den 1. maj rejser det danske U16-landshold til Ungarn for at spille to træningskampe. De to opgør mod værtsnationen er sidste chance i U16-landsholds-regi til at imponere landstræner Per Holm, idet årgangen fortsætter som U17-landshold efter sommerferien.
Med til Ungarn er to Lyngby-spillere, der til dagligt optræder på De Kongeblås U17-hold. Det drejer sig om forsvarsspilleren Adnan Curovic samt kantspilleren Jacob Bruun Larsen. Til sammen står de noteret for 9 landskampe allerede – alle spillet på Per Holms U16-landshold.
Adnan Curovic er ligeledes blevet indkaldt til U17-landsholdet som afløser til torsdagens træningskamp mod Schweiz. Curovic kan således få debut på U17-landsholdet, der spiller på Bogense Stadion torsdag eftermiddag.
U16-kampene mod Ungarn spilles i Budapest den 1. og 3. maj.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy