Bruun og Adnan på U16-landsholdet

Jacob Bruun Larsen er udtaget til det danske U16-landshold til to udekampe mod Ungarn i starten af maj. Det samme er Adnan Curovic, der ligeledes er hasteindkaldt til U17-landsholdets kamp torsdag eftermiddag
Den 1. maj rejser det danske U16-landshold til Ungarn for at spille to træningskampe. De to opgør mod værtsnationen er sidste chance i U16-landsholds-regi til at imponere landstræner Per Holm, idet årgangen fortsætter som U17-landshold efter sommerferien.
Med til Ungarn er to Lyngby-spillere, der til dagligt optræder på De Kongeblås U17-hold. Det drejer sig om forsvarsspilleren Adnan Curovic samt kantspilleren Jacob Bruun Larsen. Til sammen står de noteret for 9 landskampe allerede – alle spillet på Per Holms U16-landshold.
Adnan Curovic er ligeledes blevet indkaldt til U17-landsholdet som afløser til torsdagens træningskamp mod Schweiz. Curovic kan således få debut på U17-landsholdet, der spiller på Bogense Stadion torsdag eftermiddag.
U16-kampene mod Ungarn spilles i Budapest den 1. og 3. maj.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products