Hvidovre gæster Lyngby Stadion

Hvidovre er modstanderen, når der søndag eftermiddag fløjtes til kamp på Lyngby Stadion. Jack Majgaard Jensen har udtaget 18 spillere til opgøret.
Søndag eftermiddag er Lyngby tilbage på hjemmebane – det sker i 22. spillerunde af NordicBet Ligaen, hvor De Kongeblå tørner sammen med Hvidovre IF. Gæsterne kæmper for vigtige point i bunden af ligaen, mens Lyngby med sejren i Vendsyssel sidste weekend er tvunget til sejr, hvis man vil holde trit med topholdene i rækken.
Sidste weekends 3-0-sejr ude over Vendsyssel var en rigtig fin revanche for Lyngby, der kom til opgøret i Hjørring med en mindre god præstation i forårets første hjemmekamp mod HB Køge. Her vandt HB Køge som bekendt, og derfor var det en vigtig streg, der blev sat over den præstation med sejren over Vendsyssel. Nu skal man så følge op hjemme på Lyngby Stadion, hvor det er Hvidovre man tørner sammen med.
De to mandskaber mødtes også på Lyngby Stadion i efteråret – her vandt Lyngby fortjent med 2-0 på mål af blandt andre Patrick Mortensen, der i øjeblikket er divisionens ubetinget skarpeste angriber. Hvidovre råder dog over et slagkraftigt hold med deres egen angrebsprofil i Jonathan Nielsen, så det bliver uden tvivl et spændende opgør mellem to hold, der traditionelt har ligget godt til hinanden og som ofte spiller jævnbyrdige og spændende kampe.
Cheftræner Jack Majgaard Jensen kan til opgøret glæde sig over igen at råde Philip Rasmussen, der var ude med karantæne mod Vendsyssel. Også Nicklas Højlund og Rasmus Minor er tilbage i truppen, hvor kun Thomas Sørensen definitivt er meldt ude med sin ankelskade. I forhold til truppen mod Vendsyssel erstatter Rasmussen, Minor og Højlund U19-spillerne Lamin Samba, Gustav Therkildsen og Nichlas Macdonald.
Der er kick-off på Lyngby Stadion klokken 13.00 – husk at Café Kick-Off holder åbent for alle fra klokken 12 med to fadøl for kun 50 kr.
Lyngbys trup mod Hvidovre IF:
1. Nicklas Højlund, 2. Mathias Mejer Knudsen, 4. Mathias Tauber, 6. Rasmus Minor Petersen, 7. Dennis Cagara, 8. Martin Andersen, 9. Lasse Fosgaard, 11. Patrick Mortensen, 12. Mads Pedersen, 14. Philip Rasmussen, 15. Lee Rochester, 16. Lukas Fernandes, 18. Jeppe Tverskov, 19. Sebastian Lassen, 20. Jeppe Brandrup, 22. Bror Blume, 26. Frederik Gytkjær, 29. Oliver Fredsted.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products