U19 sejrede i Aalborg

Lyngbys U19-hold leverede en rigtig fin kamp og vandt fortjent med 2-0 over AaB på udebane. Mads Kaalund og Mikkel Basse scorede for Lyngby. U17-holdet tabte deres kamp med 0-2.
Lyngbys U17 og U19-hold var lørdag en tur i Aalborg for at møde AaB, der i både U17- og U19-Ligaen er tophold. Så det var på forhånd en svær modstander for De Kongeblå, der dog gik fint til opgaven. U19-holdet lagde for lørdag eftermiddag, hvor der var en plet fra HB Køge-kampen sidste weekend, der skulle vaskes væk. Her vandt HB Køge sikkert i en kamp, hvor stort set ingenting fungerede for Lyngby-drengene, men pletten blev så sandeligt vasket væk i Aalbog. 
Det startede med Mads Kaalunds mål til 1-0 efter små 20 minutter og derefter fulgte en kamp, hvor Lyngby-spillerne arbejdede godt og hårdt for sagen. Og i 2. halvleg gav det pote, da Mikikel Basse afgjorde kampen med sin scoring til 2-0. Da manglede tyve minutter, men Lyngby-spillerne kørte en fortjent sejr hjem og sikrede dermed tre point til U19-ligaen. 2-0 blev det også i U17-holdets kamp, men desværre for Lyngby blev det med AaB som sejrherre. Begge mål blev sat ind i første halvleg. 
Ellers venter der en hektisk uge for Lyngby-talenterne. Tirsdag og onsdag er Adnan Curovic, Jacob Bruun og Mark Petersen med U16-landsholdet, onsdag og torsdag er Emre Mor med U17-landsholdet og onsdag spiller Mads Kaalund træningskamp for U18-landsholdet. I liga-sammenhæng er næste opgaver for Lyngby to kampe mod FC Midtjylland på Lyngby Stadion – i øvrigt de første ungdomskampe i 2014, der spilles på rigtig græs.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products