Mark Petersen og Deniz Karaca med U16-Future

To af Lyngbys unge talenter har i denne uge for første gang snuset til dansk landsholdsfodbold. På U16 Future-landsholdet har både Mark Petersen og Deniz Karaca fået debut i denne uge i to træningskampe mod Belgien.
Det danske U16 Future-landshold har været samlet i denne uge til træning og træningskampe – to styks mod den traditionelt stærke U-nation Belgien. Første kamp blev spillet tirsdag og opgør nummer to blev afviklet torsdag eftermiddag, og i begge kampe leverede de danske drenge fine præstationer på kunstgræsset på Ugandavej på Amager.
Første opgør endte med et snævert nederlag på 2-3 efter et flot dansk comeback. Nede 0-2 efter tyve minutter kom danskerne tilbage på 2-2, men efter en intens afslutning endte Belgien med at trække det længste strå. Andet opgør bød på dansk sejr da Mathias Høst fra Næstved IF blev matchvinder med en scoring efter 64 minutter. 1-0-sejren var i øvrigt fortjent.
Med i truppen er to Lyngby-spillere, der begge startede inde både tirsdag og torsdag. Der er tale om Deniz Karaca og Mark Petersen der spillede samtlige minutter i kampene og gjorde det rigtig fint.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products