Mark Petersen og Deniz Karaca med U16-Future

To af Lyngbys unge talenter har i denne uge for første gang snuset til dansk landsholdsfodbold. På U16 Future-landsholdet har både Mark Petersen og Deniz Karaca fået debut i denne uge i to træningskampe mod Belgien.
Det danske U16 Future-landshold har været samlet i denne uge til træning og træningskampe – to styks mod den traditionelt stærke U-nation Belgien. Første kamp blev spillet tirsdag og opgør nummer to blev afviklet torsdag eftermiddag, og i begge kampe leverede de danske drenge fine præstationer på kunstgræsset på Ugandavej på Amager.
Første opgør endte med et snævert nederlag på 2-3 efter et flot dansk comeback. Nede 0-2 efter tyve minutter kom danskerne tilbage på 2-2, men efter en intens afslutning endte Belgien med at trække det længste strå. Andet opgør bød på dansk sejr da Mathias Høst fra Næstved IF blev matchvinder med en scoring efter 64 minutter. 1-0-sejren var i øvrigt fortjent.
Med i truppen er to Lyngby-spillere, der begge startede inde både tirsdag og torsdag. Der er tale om Deniz Karaca og Mark Petersen der spillede samtlige minutter i kampene og gjorde det rigtig fint.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy