Unibet bliver topsponsor i Lyngby Boldklub

Unibet og Lyngby Boldklub danner et aktivt partnerskab, hvor spil, oplevelser og sponsorat går hånd i hånd. 
Lyngby Boldklub og spiludbyderen Unibet har indgået en samarbejdsaftale. Unibet opererer i mere end 100 lande og har globalt 8,6 millioner kunder, og der er dermed tale om en markant samarbejdspartner for Lyngby Boldklub. 
”Unibet er en af de mest synlige og aktive spiludbydere i landet, og vi er stolte over at præsentere Unibet som vores nye officielle bettingpartner og topsponsor. At en virksomhed af Unibets størrelse indgår et partnerskab med Lyngby Boldklub skaber stolthed og understreger, at vi i den grad er på rette vej” fortæller Brian Lemmeke, adm. direktør i Lyngby Boldklub. 
Hos Unibet er man glade for at blive officiel bettingpartner hos De Kongeblå: ”Lyngby Boldklub er en traditionsrig klub med et godt brand, der vækker genkendelse hos rigtig mange fodboldfans. Med denne aftale cementerer vi vores engagement i dansk fodbold, og vi glæder os til at tage del i arbejdet med at forløse det potentiale, der er i både klub, by og fans” fortæller Stefan Pflug, Brand Activation Manager hos Unibert Danmark. 
Tæt og aktivt partnerskab 
Aftalen mellem Unibet og Lyngby Boldklub indebærer et tæt partnerskab omkring spil og spilmuligheder for Lyngbys fans. Mere konkret bliver det i den kommende tid, forklarer Brian Lemmeke: ”Vi kan ikke endegyldigt løfte hele sløret endnu, men vi kan dog sige så meget, at der bliver tale om et særdeles aktivt partnerskab, der tager udgangspunkt i vores trofaste fans” fortæller Brian Lemmeke. 
Aftalen mellem Unibet og Lyngby Boldklub træder i kraft med det samme og indebærer, at Unibet bliver officiel bettingpartner og fremover kan bryste sig af at være topsponsor i Lyngby Boldklub 
Skriv dig op hos Unibet idag og støt De Kongeblå!
 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products