Lyngby Boldklub søger to sælgere

Har du flair for at fortælle den gode historie, har du erfaring med salg og har du lyst til at bidrage til udviklingen af en af Danmarks mest traditionsrige fodboldklubber? Så er et job som fuldtidssælger i Lyngby Boldklub måske noget for dig!
Hos Lyngby Boldklub arbejder vi kommercielt med sponsorater som et markedsføringsredskab for virksomheder, der ønsker forbedret eksponering, netværk og en mulighed for at præsentere deres kunder for oplevelser til vores hjemmekampe i NordicBet Ligaen.
Netop nu søger vi 2 fuldtidssælgere til vores salgsafdeling.
Stillingen
Som fuldtidssælger i Lyngby Boldklub kommer du til at beskæftige dig med salg, salg og salg. Vi har ambitioner om at ligge i toppen af dansk fodbold og søger derfor den bedste i branchen til at vise de danske virksomheder værdien af sponsorater og eksponering gennem Lyngby Boldklub. Du vil være en del af et salgsteam og referere til den adm. direktør. Du har det overordnede ansvar for opbygningen af din egen portefølje, som det forventes at du er i stand til kraftigt at udvide. 
Arbejdsopgaver
Opgaverne indebærer:
– Koldt canvassalg
– Direkte kontakt til kunder
– Telefonisk kontakt til potentielle kunder
– Salg af annoncer til vores medier (LED-bander, kampavis, WebTV m.m.)
– Sponsorrelaterede og praktiske opgaver i forbindelse med kampafviklingen i Lyngby Boldklub
Kvalifikationer
Vi leder efter en handlekraftig type, der arbejder selvstændigt, ihærdigt og sætter pris på at løbe stærkt. Du skal være præsentabel og i stand til at indlede kontakten professionelt – det indebærer også, at du er kommunikativt dygtig i både skrift og tale. Da du får ansvaret for opbygningen af din egen portefølje er det vigtigt, at du har en høj grad af selvmotivation over for salget af alle vores produkter, samt kan varetage den løbende sponsorkontakt, herunder også mersalg. 
Derudover forventer vi at du:
– Er i stand til at varetage salget selvstændigt hele vejen fra kontakt til handelen er lukket
– Er udadvendt, har en positiv indstilling og høj grad af engagement i forhold til den stillede opgave
– Er passioneret omkring salg, hvilket kommer til udtryk gennem tidligere stillinger – eksempelvis 3-5 år med salg af annoncer, kontorartikler, reklameartikler og lignende
– Elsker at blive målt og vejet på dine resultater
– Er sulten efter at rykke De Kongeblå i Superligaen!
Vi tilbyder
Udover humoristiske og gode kolleger kan Lyngby Boldklub tilbyde et spændende arbejde i centrum af den danske fodboldverden. Du bliver en del af et stort netværk, en ambitiøs fodboldklub og får tilmed oplevelser i din arbejdstid. Lønnen er med en fast garantiløn og en høj grad af provision.
Det praktiske
Tiltrædelse er snarest muligt og meget gerne allerede pr. 1. april 2014. Stillingen er fuld tid, og det forventes at du kan deltage ved afviklingen af alle vores hjemmekampe (ca. 18 gange årligt på søn- og helligdage). Arbejdspladsen er placeret i Kongens Lyngby.
Send en kort og motiveret ansøgning inkl. CV og billede snarest muligt og senest 31/3 til Michelle Andersen (mia@lyngby-boldklub.dk). Vi holder løbende samtaler.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

Lyngby Boldklub rokerer i performanceafdelingen

Thomas Kjærbye stopper i Lyngby Boldklub

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products