Mads Kaalund debuterede på U18-landsholdet

Lyngbys U19-spiller Mads Kaalund fik i sidste uge debut for det danske U18-landshold, der spillede to træningskampe mod Tyrkiet.
Lyngby har fået endnu en ungdomslandsholdsspiller til samlingen – navnet er Mads Kaalund, positionen er midtbane og til dagligt er den kombination en del af Thomas Lollikes U19-hold i Lyngby. Sidste uge var kunstgræsset på Lundtoftevej dog byttet ud med Tyrkiet og landsholdstur med U18-landsholdet.
Det var første gang Mads Kaalund var afsted med et af DBUs landshold, og det blev med en pæn portion spilletid til talentet, der debuterede i den første kamp med en halv times spilletid som indskifter. Resultatmæssigt blev det med en sejr til hvert hold. I den første kamp på 2-1 til Tyrkiet og i den næste med 1-0 til Danmark. Her spillede Mads Kaalund alle 90 minutter.
U19-træner Thomas Lollike glæder sig på midtbanespillerens vegne: "Jeg er glad for, at han har haft en god oplevelse. Det er bekræftende for det arbejde vi gør i hverdagen, at vores drenge kan spille en rolle på øverste hylde. Mads har arbejdet hårdt for at nå hertil, og nu skal vi sammen holde næsen i sporret og fortsætte med at bygge på" lyder det fra Thomas Lollike.
Mads Kaalund har i vinterhalvåret også været inde og snuse til førsteholdet i Lyngby – dels til træning og dels som indskifter i træningskampen mod HIK for nyligt.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK