Cheftræneren tilfreds med Helsingør-test

Lyngbys cheftræner Jack Majgaard Jensen er tilfreds med De Kongeblås første træningskamp. Cheftræneren er glad for at se sit hold i kamp igen.
For første gang i 2014 var Lyngbys bedste mandskab trukket i kamptrøjen. Det skete lørdag eftermiddag i en træningskamp på kunstgræsset i Virum, hvor modstanderen var FC Helsingør fra 2. Division. Kampen sluttede uden scoringer, men med positive indslag ifølge cheftræner Jack Majgaard Jensen:
"Jeg synes det var en fin første træningskamp med et godt tempo. Det var dejligt at se drengene i kamp igen. Vi fik set 22 spillere, herunder 5 af vores egne U19-spillere. Der var mange gode individuelle præstationer, mens det kollektive spil var lidt hæmmet af, at det var den første kamp samt de mange spillere, som ikke havde spillet sammen før. Så alt i alt var det positivt" fortæller Jack Majgaard Jensen, der var godt tilfreds med det han så fra de 5 U19-spillere Oliver Gude, Rasmus Gaudin, Lamin Samba, Adnan Mohammed og Gustav Therkildsen:
"Jeg synes faktisk de gjorde det rigtig fint. Der var mange gode individuelle ting. Selvfølgelig er der nogle kollektive og taktiske ting, der er en lille smule anderledes, så de skal selvfølgelig også have lidt hjælp engang imellem fra de andre. Men alt i alt synes jeg det så fint ud" lyder det fra Jack Majgaard Jensen.
Jack fortæller endvidere, at trænerteamet ikke går meget op i resultatet på nuværende tidspunkt. Det gælder nemlig foreløbigt om at få alle op i kamptempo igen:
"Det handler først og fremmest om at komme igang igen, og komme ind i noget tempo. Og så får vi naturligvis også at se, hvor spillerne står på nuværende tidspunkt. Det var det vi skulle bruge kampen til, og det var det vi fik ud af det" fortæller Jack Majgaard Jensen.
Næste opgave for Lyngby er lørdag den 1. februar, hvor modstanderen er svenske Halmstad.

Magnusson: Vil gerne skabe mere mod Sønderjyske

Tilmeld dit barn til Camp i Lyngby Boldklub

Billetsalget til Brøndby-braget er åbent

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products