Jacob Bruun og Adnan Curovic på U16-landsholdet

Lyngbys unge talenter Jacob Bruun Larsen og Adnan Curovic er udtaget til U16-landsholdet, der spiller UEFA-turnering i England i februar.
I 2013 så en ny UEFA turnering for U16-landshold dagens lys, hvor intentionen er at forberede de yngste landshold på EM-kvalifikationsturneringerne, når de rykker op som U17-landshold.I år hedder modstanderne i den turnering England, Spanien og Belgien – tre mandskaber som U16-landsholdet skal bide skeer med, når holdet i starten af februar rejser til England.
Især på talentfronten er der tale om stærke modstandere, og dem får to Lyngby-spillere lov at dyste imod. Forsvarsspilleren Adnan Curovic og kantspillere Jacob Bruun Larsen er udtaget til truppen – begge har fået deres debut i den rød/hvide trøje, da det blev til debut i oktober sidste år mod Østrig. En kamp der i øvrigt blev vundet med 2-0.
De tre kampe spilles fra den 6. til den 12. februar.

U17 storsejrede mod FC Nordsjælland

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products