Jacob Bruun og Adnan Curovic på U16-landsholdet

Lyngbys unge talenter Jacob Bruun Larsen og Adnan Curovic er udtaget til U16-landsholdet, der spiller UEFA-turnering i England i februar.
I 2013 så en ny UEFA turnering for U16-landshold dagens lys, hvor intentionen er at forberede de yngste landshold på EM-kvalifikationsturneringerne, når de rykker op som U17-landshold.I år hedder modstanderne i den turnering England, Spanien og Belgien – tre mandskaber som U16-landsholdet skal bide skeer med, når holdet i starten af februar rejser til England.
Især på talentfronten er der tale om stærke modstandere, og dem får to Lyngby-spillere lov at dyste imod. Forsvarsspilleren Adnan Curovic og kantspillere Jacob Bruun Larsen er udtaget til truppen – begge har fået deres debut i den rød/hvide trøje, da det blev til debut i oktober sidste år mod Østrig. En kamp der i øvrigt blev vundet med 2-0.
De tre kampe spilles fra den 6. til den 12. februar.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop