Daniel Stückler udtaget til U17-landsholdet

Lyngby-angriberen Daniel Stückler er udtaget til U17-landsholdets tur til Portugal i næste uge. Her venter to kampe mod Portugal.
Årets sidste forpligtelser for U17-landsholdet er næste uges udlandsrejse til Portugal, hvor der venter 2 kampe mod det talentfulde portugisiske U17-landshold. Kampene afslutter et ganske fornuftigt 2013 for U17-landsholdet, der har været i finalen i Internordisk Turnering samt fået bronze ved Syrenka Cup i Polen tilbage i august.
Med til de to sidste kampe i år for U17-landsholdet er en enkelt Lyngby-spiller – nemlig angriberen Daniel Stückler. Stückler er med tyve landskampe en af de mest rutinerede spillere i truppen, der blandt andet tæller 2 mulige ungdomslandsholdsdebutanter.
Stückler fik debut i landsholdsregi sidste år og er kendt som en talentfuld angriber med mål i støvlerne. Hele 11 gange har angriberen således nettet i sine hidtidige 20 kampe. Nu er det så mod Portugal at Stückler får chancen – kampene spilles i Moura og Beja henholdsvis 17. og 19. december.
Udtagelsen af Daniel Stückler kommer ovenpå en anerkendende talentuge for Lyngby. De Kongeblå har således sendt Stücklers to holdkammerater Viktor Guldbrandtsen og Emre Mor på træningsophold i franske St. Etienne.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products