Johan Lange har valgt sine spillere til FCK-kampen

Årets sidste kamp bliver lidt af et brag, når FC København kommer på besøg på Lyngby Stadion. Johan Lange har udtaget truppen, der skal forsøge at levere overraskelsen.
Det er efterhånden noget tid siden, at De Kongeblå har haft besøg af et sæt danmarksmestre. Det sker imidlertid onsdag aften, hvor Champions League-aktuelle FC København gæster Lyngby Stadion i et vaskeægte pokalbrag. Der er på forhånd lagt i kakkelovnen og med mange tilskuer på lægterne bliver der formentlig tale om årets største kamp for De Kongeblå.
Lyngbys efterår har generelt været opløftende. Starten af sæsonen bød på flere svære kampe på udebane, hvilket satte sit aftryk på sæsonstarten. Siden da fandt holdet sammen og har siden leveret over forventning og er med i topstriden i NordicBet Ligaen.
I DBU Pokalen har man sideløbende leveret rigtig flotte præstationer – naturligvis primært eksemplificeret ved sejrene over Viborg og Esbjerg, der begge blev sendt ud af pokalturneringen på overbevisende vis. Nu venter så en – om muligt – endnu større opgave, hvor Lyngby skal præstere på absolut maksimum for at have en chance.
Cheftræner Johan Lange har udtaget sine spillere til kampen og har stort set haft frit valg på alle hylder. Det har resulteret i en 18-mands-trup, der skal forsøge at levere den kæmpeoverraskelse det vil være, at slå FCK ud af DBU Pokalen.
Husk at der er ændrede adgangsforhold til kampen. Dem kan du læse mere om her!
Der er kick-off på Lyngby Stadion klokken 18.00. Køb billet til kampen her!
Lyngbys trup mod FC København:
1. Nicklas Højlund, 2. Mathias Mejer Knudsen, 4. Mathias Tauber, 5. Rasmus Nielsen, 6. Rasmus Minor Petersen, 7. Dennis Cagara, 8. Andreas Granskov, 9. Lasse Fosgaard, 11. Patrick Mortensen, 12. Mads Pedersen, 14. Philip Rasmussen, 16. Lukas Fernandes, 18. Jeppe Tverskov, 19. Sebastian Lassen, 20. Jeppe Brandrup, 21. David Katz Boysen, 22. Bror Blume, 26. Frederik Gytkjær.

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

Ærgerligt finalenederlag efter straffesparkskonkurrence

U17-pokalfinaleoptakt med Younes Pedersen

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products