Adgangsforhold til Lyngby – FCK

Lyngby har spillet sig i kvartfinalerne i DBU Pokalen. Her venter årets måske største mundfuld i form af de danske mestre fra FC København. Kampen er blevet programsat af DBU til onsdag d. 4. december kl. 18.00. Lyngby Stadion åbner dørene klokken 17.00.
Dagens kampsponsor er Comm2IG
Billetter til kampen er blevet frigivet og skal købes via Lyngby BKs billetportal ved at klikke på dette link!
DA DER FORVENTES MANGE TILSKUERE TIL KAMPEN ANBEFALES DET, AT MAN KØBER BILLETTER I FORSALG. Eventuelle restbilletter vil blive solgt i billetboder ved indgangene.
 
Billetkøb, Lyngby og neutral:
Lyngby-fans kan købe billet til alle åbne afsnit på Lyngby Stadion. Neutrale fans bør købe siddeplads på vesttribunen i de to neutrale afsnit.  Lyngby-fans og neutrale fans benytter Indgang C ved klubhuset.
Bemærk at der af sikkerhedsmæssige årsager IKKE er adgang via indgang C, hvis man er iklædt merchandise, spillertrøjer eller andre synlige markeringer fra FC København.
 
Billetkøb, FCK:
FCK-fans skal købe billlet til udeholdets afsnit og benytte Indgang A (Hovedindgangen) på Lyngby Stadion. FC Københavns fan-afsnit dækker hele den sydlige ende samt et begrænset antal overdækkede ståpladser på udeholdets stå-afsnit på vesttribunen.
Hvis du ønsker at købe adgang til det afsnit, der er tildelt F.C. København, skal du være medlem af F.C. Københavns udebaneklub, FCK AWAY.Hvis du endnu ikke er medlem af FCK AWAY skal du tilmelde dig på www.fckaway.dk i god tid før kampen. For at opnå adgang til FCK-afsnittet, er det derfor ikke nok, at have en billet til dette område. Er du ikke medlem af FCK AWAY vil du blive afvist ved indgangen. Der oprettes ikke nye medlemmer på kampdagen.
Adgangsforhold
Til kampen vil adgangsforholdene til Lyngby Stadion være anderledes end normalt. Vi informerer løbende og opfordrer derfor til, at man holder sig opdateret via Lyngby Boldklubs hjemmeside.
 
Lyngby-fans og neutral:
Lyngby-fans kan komme til den tildelte indgang ved at gå op af vejen mellem Lyngby Stadion og Svømmehallen og dreje til venstre efter klubhuset. Alternativt opfordres alle til at benytte den mindre trafikerede adgang gennem kolonihaverne. Billetsalg på dagen vil foregå i en særskilt billetbod ved Lyngby-indgangen.
Sæsonkortholdere og medlemskortholdere kan med fordel benytte særskilt indgang ved hækken tæt ved klubhuset. Her kan man kun komme ind, hvis man har gyldigt sæsonkort eller medlemskort. Følges man med billetholdere kan man gå ind sammen gennem indgang C.
(Klik for stor version)
 
FCK-fans:
FCK-fans kan komme til hovedindgangen ved at gå uden om Badeparken – et stort grønt areal foran Lyngby Stadion. Adgang skal altså ske ved at gå ned af Sorgenfrigårdsvej og dreje til højre og følge vejen umiddelbart efter Badeparken. Der vil være synlige servicefolk til at guide tilskuerne på vej.
 
Transport:
Det anbefales at benytte offentlige transportmidler. Lyngby-fans kan med fordel benytte busserne 300S (mod Ishøj eller Nærum) og 353 (mod Lyngby st. eller Helsingør st.), der begge stopper ved stoppestederne "Elektrovej" og "Lyngby Svømmehal", der ligger lige ved tilgangene til Lyngbys indgang.
FCK-fans kan med fordel benytte busserne 182 og 183, der begge standser ved stoppestedet "Sorgenfrigårdsvej/Nørregade", der ligger meget tæt på FCKs indgang til Lyngby Stadion.
Parkering:
Parkeringsmulighederne ved stadion er stærkt begrænsede, hvorfor publikum opfordres til at benytte parkeringen ved DTU, et lille stykke længere henne ad Lundtoftevej. Der kan ikke påregnes mulighed for at parkere foran svømmehallen, hvorfor man lige så godt kan parkere ved DTU, langs Lundtoftevej eller Sorgenfrigårdsvej med det samme.

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products