Topkamp mod Horsens venter for De Kongeblå

Der venter en ny topkamp for Lyngby torsdag aften. Superliga-nedrykkerne fra AC Horsens gæster Lyngby Stadion i en kamp mellem NordicBet Ligaens nummer 2 og 3.
Kun 3 point skiller AC Horsens på 2. pladsen og De kongeblå på 3. pladsen i en tæt NordicBet Liga. Med en sejr kan De gule fra Horsens for alvor sætte sig tungt på den vigtige 2. plads, der giver adgang til Superligaen med et forspring på 6 point. For Lyngbys vedkommende gælder det om at holde snor i Horsens og afstand til de øvrige tophold, hvis man skal gøre sig forhåbninger om en oprykningsplads til foråret.
En kongeblå sejr vil sende det unge Lyngby-mandskab á point med Horsens og man vil for alvor være en seriøs kandidat i kampen om en plads i landets bedste række. Et meget usandsynligt scenarie for De kongeblå efter de første fem runder i sæsonen, hvor det mere lignede bund end top for De kongeblå, men med 10 sejre i de sidste 14 kampe (inklusiv sejrene i pokalen over Viborg og Esbjerg), har Johans Langes blå svende vist som en seriøs outsider i oprykningskapløbet.
De gule fra Horsens kommer til Lyngby med to sejre i bagagen over Brønshøj og Marienlyst efter en lidt sløj periode for oprykningskandidaterne, der bød på uafgjorte resultater mod bundholdene, AB og Marienlyst samt nederlag til HB Køge og Hvidovre. Henter Horsens ikke 3 point i aftenens opgør er kampen om den anden oprykningsplads fuldstændig åben mellem Lyngby, Horsens, Vejle og HB Køge, mens også den anden forhåndsfavorit, Silkeborg hænger på.
Johan Lange må til kampen undvære karantæneramte Jeppe Brandrup. Til gengæld er Rasmus Nielsen og Andreas Granskov tilbage i truppen.
Der er kick-off på Lyngby Stadion klokken 18.30. Køb billet til kampen her!
Lyngbys trup mod AC Horsens:
1. Nicklas Højlund, 2. Mathias Mejer Knudsen, 4. Mathias Tauber, 5. Rasmus Nielsen, 6. Rasmus Minor Petersen, 7. Dennis Cagara, 8. Andreas Granskov, 9. Lasse Fosgaard, 11. Patrick Mortensen, 12. Mads Pedersen, 14. Philip Rasmussen, 16. Lukas Fernandes, 18. Jeppe Tverskov, 19. Sebastian Lassen, 21. David Katz Boysen, 22. Bror Blume, 26. Frederik Gytkjær. 29. Oliver Fredsted.

Carl Ras og Airtox bliver nye hovedpartnere i Lyngby Boldklub

Spreadex stopper som hovedpartner i Lyngby Boldklub

Nederlag i træningskampen mod Hillerød

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products