JL: Vi skal tage ved lære og slutte godt af

Lyngby-træner Johan Lange er selvsagt ikke tilfreds med hverken kampen, præstationen eller resultatet i Hobro. Lange kalder præstationen for efterårets dårligste.
Lyngby kom for alvor i problemer torsdag aften, da De Kongeblå tabte med 0-3 til NordicBet Ligaens førerhold Hobro på udebane. Dermed udbyggede Hobro deres forspring i toppen af ligaen, ligesom man også udbyggede hjemmestatistikken med lutter sejre.
Det skete på bekostning af et Lyngby-hold, der ikke leverede på banen og dagen derpå er det et faktum, man er fuldt ud afklarede med: ”Vi må konstatere og være ærlige mod os selv og sige, at nu har holdet fortjent fået meget ros de sidste 2,5 måned, men i går der leverede vi den måske dårligste præstation i efterårssæsonen” fortæller cheftræner Johan Lange og uddyber:
”Vi var dårlige i alle faser af spillet. Vi var dårlige i det etablerede forsvarsspil. Vi var ikke opmærksomme på dem og de fik lov til at spille igennem os og angribe vores bagrum og mellemrum mere eller mindre efter behag. De lavede chancer på os stort set som de ville” lyder det fra en skuffet Johan Lange.
Forude venter to mindst ligeså svære kampe. Torsdag kommer AC Horsens på besøg i årets sidste ligakamp, mens der 13 dage senere venter årets største mundfuld – de danske mestre fra FC København, der gæster Lyngby Stadion i DBU Pokalen. Dermed er der noget arbejde forude for Lyngby-truppen:
”Det der er vigtigt er, at der ikke er nogen, der skal pege fingre af hinanden. Hverken spillere eller trænere for den sags skyld. Vi har vundet en masse fodboldkampe sammen og nu har vi så tabt en fodboldkamp sammen. Vi skal ikke lægge den kamp igår væk – tværtimod skal vi lære af den, og så skal vi arbejde videre frem mod de sidste to kampe i efteråret”.
”Vi skal sørge for at få sluttet godt af med et par gode præstationer. Vi kan ikke garantere at vi slår Horsens og vi kan ikke garantere at vi slår FCK. Men vi kan i hvert fald garantere hinanden, at vi leverer en bedre præstation end den i går, så vi kan kigge hinanden i øjnene bagefter” lyder det fra Johan Lange.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products