Johan Lange fokuserer på sejren

Lyngby-træner Johan Lange holder fast i, at der søndag kom 3 point på kontoen mod Fredericia. Det er tilfredsstillende, også selvom det spillemæssigt ikke helt kørte for De Kongeblå.
En tidlig scoring fra Bror Blume var søndag eftermiddag nok til at sikre Lyngby en 1-0-sejr over oprykningskandidaterne fra FC Fredericia. Det blev som ventet en intens og lige kamp, men det blev også en kamp, hvor Lyngby ikke fik spillet til at flyde. Det til trods snuppede man alle tre point og det er cheftræner Johan Lange glad for:
”Vi er meget tilfredse med sejren og jeg er glad for at vi stadig vinder på de dage, hvor det ikke sidder lige i skabet. Vi har spillet mange svære kampe og haft et hårdt program med mange rigtigt gode modstandere, og at vi stadig vinder kampene er en kæmpe cadeau til holdet. Så de skal have ros, også selvom det måske ikke kørte helt så godt i dag” fortæller Johan Lange og uddyber:
”Vi bliver måske lidt for magelige og spiller ikke bolden fremad nok. Vi bruger lidt for meget tid på at spille den til siden eller bagud, og så går spillet lidt i stå. Vi klarer os igennem på at være godt organiseret, forsvare vores egen boks godt og i sidste ende spille til nul. Det er det vi vinder på. Og det er jeg meget tilfreds med” lyder det fra Johan Lange.
Cheftræneren og Lyngby-truppen kan nu se frem mod efterårets sidste 3 kampe – og det bliver opgør, der ligger i den rigtigt svære ende for Lyngby, der møder NordicBet-duksen Hobro, Superliga-nedrykkerne AC Horsens og til slut Danmarksmestrene fra FC København.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products