Granskov tilbage i Lyngby-truppen

16. spillerunde i NordicBet Ligaen byder på endnu et topopgør i  den tætte NordicBet Liga når FC Fredericia gæster Lyngby Stadion. Inden kampen er De Kongeblå placeret på 3. pladsen – á point med AC Horsens på 2. pladsen, mens Fredericia indtager 6. pladsen. Ikke umiddelbart en topplacering, men den tætte top gør, at østjyderne kun har to point op til Lyngby og AC Horsens.
På trods af, at Johan Langes unge Lyngby-mandskab har måtte nøjes med 0-0 i de to sidste ligakampe mod hhv. Silkeborg og Vejle har man alligevel bidt sig fast i toppen, og der kan lægges afstand til subtoppen inden vinterpausen med en sejr i dagens opgør. I sidste sæson vandt De Kongeblå 2 af de 3 indbyrdes opgør, mens østjyderne tegnede sig for en enkelt sejr. Denne sæsons første møde endte med en rungende 2-5 sejr til Lyngby i Fredericia.
FC Fredericia har op til denne sæson fået sammensat et slagkraftigt hold med stor fysisk styrke. Som profiler på holdet skal nævnes anfører, Pierre Kanstrup, fløjspilleren Martin Mikkelsen samt den uortodokse angriber Thomas Mikkelsen. Og med Superliga-armbevægelserne i Fredericia venter der bestemt en svær kamp for Lyngby.
Johan Lange kan til kampen glæde sig over igen at kunne råde over Andreas Granskov, der har siddet udenfor med skade. Han glider ind i 18-mands-truppen i stedet for Rasmus Nielsen. Ellers er der genvalg til truppen fra sidste weekends opgør i Vejle.
Kampen mod FC Fredericia sparkes igang på Lyngby Stadion kl. 13.00. Køb din billet til opgøret via dette link!
Lyngbys trup mod FC Fredericia:
1. Nicklas Højlund, 2. Mathias Mejer Knudsen, 4. Mathias Tauber, 6. Rasmus Minor Petersen, 7. Dennis Cagara, 8. Andreas Granskov, 9. Lasse Fosgaard, 11. Patrick Mortensen, 12. Mads Pedersen, 14. Philip Rasmussen, 16. Lukas Fernandes, 17. Morten Koch, 18. Jeppe Tverskov, 19. Sebastian Lassen, 20. Jeppe Brandrup, 21. David Katz Boysen, 22. Bror Blume, 26. Frederik Gytkjær.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products