Johan Lange sender store roser til truppen

Lyngbys cheftræner Johan Lange erklærer sig tilfreds med det ene point i Vejle og glæder sig over udviklingen på sit Lyngby-mandskab.
Med 0-0 mod Vejle sikrede Lyngby sig endnu et point til NordicBet Liga-samlingen, og dermed er Lyngby nu á point med AC Horsens på 2. pladsen. Den uafgjorte kamp er dog vigtigere end som så, idet resultatet og præstationen står i skærende kontrast til den seneste tur til Vejle, hvor Lyngby tabte.
”For vores nye hold, så var det en meget vigtig erkendelse, at vi nu ved at vi kan gå over på nogle af de sværeste udebaner i rækken og spille lige op med modstanderen. Vi har været langt fra mod Vejle første gang, Horsens og Silkeborg”, fortæller Johan Lange, der sender rosen videre til spillerne:
”Nu ved vi at vi har rykket os, fordi vi på en uge har spillet lige op med Silkeborg, slået Esbjerg og spillet lige op med Vejle, endda på udebane. Det er imponerende af spillerne, at de kan hive tre så gode præstationer op på 7 dage, hvor hver enkelt præstation har krævet maksimum af dem fysisk, taktisk og mentalt. Det kan spillerne ikke få nok ros for” lyder det fra De Kongeblås cheftræner.
Kampen i Vejle var jævnbyrdig og selvom Lyngby leverede en god præstation, så kunne begge hold have snuppet sejren: ”Kampen i sig selv mod Vejle er lige målt på chancer, så den kunne have tippet til begge sider. Uafgjort er retfærdigt, men dog synes jeg at vi spillemæssigt nåede nye højder på udebane og gennem kampen har jeg egentlig følelsen af, at vi føler bedst kontrol”.
”Målt på chancer, der er den vigtigste præstationsindikator, der var den lige. Så derfor er vi rigtig godt tilfredse. Ikke mindst fordi at vi i august i Vejle ikke var i nærheden af dem målt på præstation og resultat” fortæller Johan Lange.
Med det uafgjorte resultat i Vejle sluttede Lyngby en hård uge af. Forud for Vejle-kampen blev det 0-0 mod Superliga-nedrykkerne fra Silkeborg samt den flotte 3-0-sejr over Esbjerg. Det fortæller ifølge Johan Lange historien om et Lyngby-hold, der har udviklet sig og som nu skal fortsætte de gode takter:
”Den uge vi har været igennem mod tre så gode modstandere viser, at holdet har en substans. Vi har spillet til nul 3 gange i træk mod 3 så gode hold. Det er vi rigtigt glade for. Nu har vi en uge til næste kamp og så glæder vi os til med friske ben og friske hoveder, at angribe den sidste del af turneringen og pokalen” afslutter Johan Lange.
Lyngby tager i næste spillerunde mod FC Fredericia på hjemmebane.

U17 storsejrede mod FC Nordsjælland

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products