Johan Lange godkender det ene point

Lyngbys cheftræner Johan Lange er tilfreds med det ene point mod Silkeborg. Skulle der have været en vinder, så skulle det have været Lyngby lyder meldingen.
Lyngby spillede for første gang i denne sæson uafgjort, da de kongeblå søndag eftermiddag indviede den nye vesttribune ved at spille 0-0 mod Superliga-nedrykkerne fra Silkeborg. Det resultat er man fint tilfredse med i Lyngby-lejren:
”Det er vi meget tilfredse med. Vi kunne da godt tænke os at have vundet med tanke på, at vi spillede med en mand i overskud de sidste tyve minutter. Vi besøgte Silkeborg i august måned, det er ikke så lang tid siden, og der var de markant bedre end vi var og vi tabte 3-2” fortæller Johan Lange og fortsætter:
”Vi har mødt Horsens og Vejle, som er i samme kategori som Silkeborg og har tabt markant begge gange, så målet som grupper har været at vise, at vi har rykket os. Det gør, at vi nu også skal til at spille lige kampe mod de hold, der ligger i toppen af tabellen og det synes jeg vi gjorde i dag. Og jeg synes i øvrigt også, at skulle der have været en vinder, så skulle det have været os”.
Forude venter en ny kæmpe opgave, når det på torsdag går løs i DBU Pokalen mod Esbjerg fB. Det er en kamp, som Johan Lange glæder sig til, om end Esbjerg bliver en svær nød at knække: ”Lige gyldigt om de kommer med A-kæden eller med et par af deres reserver, så skal vi stadig op mod et klasse-Superliga-hold, så det bliver selvfølgelig en kæmpe opgave” fortæller Johan Lange.
Køb billetter til kampen mellem Lyngby og Esbjerg via dette link!

Magnusson: Vil gerne skabe mere mod Sønderjyske

Tilmeld dit barn til Camp i Lyngby Boldklub

Billetsalget til Brøndby-braget er åbent

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products