18 mand skal sikre point til tribuneindvielsen

Søndag byder på tribuneindvielse, aktiviteter og ikke mindst topkamp i NordicBet Ligaen. De kongeblå møder Silkeborg og Johan Lange har givet genvalg til sine 18 mand.
Tribuneindvielsen har fyldt meget i optakten til kampen søndag eftermiddag, men der skal jo selvfølgelig også spilles fodbold. Og endda en meget vigtig kamp. De kongeblå fra Lyngby indvier tribunen med en topkamp mod Superliga-nedrykkerne fra Silkeborg.
Sæsonens første møde mellem de to bød på et stort comeback af Silkeborggenserne, men siden er der løbet meget vand under broen og Lyngby har haft en rigtig god periode med flere flotte resultater. De betyder, at de kongeblå har overhalet Silkeborg i tabellen og placeret sig som nummer 2. Silkeborg er nummer 7. 
Silkeborg er dog stadig pointmæssigt med i den bedste halvdel i NordicBet Ligaen, der kan knække, hvis Silkeborgs udsatte kamp mod Marienlyst giver fuld gevinst for Jesper Sørensens mandskab.
Johan Lange har udtaget 18 mand til opgøret og truppen er fuldkommen identisk fra den, der besejrede Marienlyst med 3-1 i sidste weekend. Andreas Granskov og Dennis Cagara må sidde over med mindre skader. Husk at tribunen indvies med gratis entré og gratis pølser til alle under 16 år. Læs mere om programmet ved at klikke her!
Da der forventes mange tilskuere til opgøret anbefaler vi tilskuere at komme i rigtig god tid. For at imødekomme den store efterspørgsel åbner portene på Lyngby Stadion allerede kl. 11.30.
Lyngbys trup mod Silkeborg:
1. Nicklas Højlund, 2. Mathias Mejer Knudsen, 4. Mathias Tauber, 5. Rasmus Nielsen, 6. Rasmus Minor Petersen, 9. Lasse Fosgaard, 11. Patrick Mortensen, 12. Mads Pedersen, 14. Philip Rasmussen, 16. Lukas Fernandes, 17. Morten Koch, 18. Jeppe Tverskov, 19. Sebastian Lassen, 20. Jeppe Brandrup, 21. David Katz Boysen, 22. Bror Blume, 26. Frederik Gytkjær, 29. Oliver Fredsted

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

Lyngby Boldklub rokerer i performanceafdelingen

Thomas Kjærbye stopper i Lyngby Boldklub

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products