Patty glæder sig til indvielsen

Lyngbys Patrick Mortensen glæder sig til søndagens indvielse og håber at kunne fejre den nye tribune med en sejr.
Topscorer Patrick Mortensen er glad for både holdets og sin personlige succes i denne sæson. Den skarpe angriber har noteret sig, at der venter en lidt speciel opgave på søndag, hvor de kongeblås kamp mod Superliga-nedrykkerne fra Silkeborg spilles som del af indvielsen af en helt ny tribune:
"Det er generelt sjovere, at spille i en fed kulisse så det bliver da helt klart sjovere at spille på stadion, nu hvor den nye tribune er færdig. Det har ikke været helt så spændenden at spille på et halvt stadion, så det bliver forhåbentlig en god kulisse og så kan vi jo kvittere med en sejr" fortæller Patrick Mortensen.
"Kan vi holde kadencen og være med i den sjove ende, så er det selvfølgelig bedst. Jeg føler helt klart at vi har et godt hold, og lige i øjeblikket går tingene bare op i en højere enhed. Men vi taler slet ikke om oprykning" lyder det fra Lyngbys topscorer.
Patrick Mortensen blev den første og hidtil eneste, som har krydset 10-måls-grænsen i NordicBet Ligaen i denne sæson, da han i sidste weekend scorede til 2-1 over Marienlyst. Se om han kan gøre det igen på søndag, hvor der som sagt er indvielse og masser af fejring på Lyngby Stadion.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products