Johan Lange: Dejligt at vinde på en lidt anden måde

Lyngby-træner Johan Lange glæder sig over, at se sit mandskab fighte tre point hjem mod Brønshøj.
Det blev ikke på de klassiske Lyngby-dyder, at de kongeblå lørdag eftermiddag skaffede yderligere 3 point til regnskabet. Lyngby-spillerne måtte fighte for sejren i en jævnbyrdig affære, hvor Lyngby på scoringer af Dennis Cagara og Patrick Mortensen fik fuldt udbytte af indsatsen og dermed fik revanche for sæsonens første indbyrdes opgør, hvor Brønshøj vandt.
”I forhold til den omvendte kamp, så var vi vel bedre spillende og så var vi mere parate på den fight, som de kommer med. Brønshøjs kampe generelt og vores kampe mod dem er jævnbyrdige, intense og kan også blive en lille smule dramatiske, hvilket opgøret i går afspejler. Så det blev det kampbillede som vi havde forventet, og det var vi parate på. Det skal spillerne have ros for” fortæller cheftræner Johan Lange.
Han kunne se sit mandskab lægge lidt af det polerede spil på hylden til fordel for fight, hidsige omstillinger og intens kamp i duellerne. Det har ellers været det flotte offensive spil, der har trukket overskrifter i forbindelse med Lyngbys sejre i denne sæson. Denne gang, var der dog lidt andre mekanismer i spil forklarer Johan Lange:
”Vi ved godt, at vores største styrke er når vi har et hurtigt, solidt grundspil som fungerer. Når vi har det, så er det også i de kampe at vi præsterer bedst, fordi vi kan differentiere os. Men det kan nogle gange være svært på en lille efterårsbane i Tingbjerg. Der er det andre ting, man må have op af rygsækken så man stadig kan vinde” fortæller Johan Lange og fortsætter:
”Vi skal naturligvis kunne vinde på alle dage, uanset om vi snakker en sommerdag på Lyngby Stadion, en efterårskamp i Brønshøj eller en vinterkamp i Jylland. Derfor er det rigtig fedt at vinde, fordi det viser at holdet har flere strenge at spille på end kun det gode grundspil. Så det vil jeg også rose spillerne for. Det var dejligt at se en god fight og det er dejligt at vinde på en lidt anden måde” lyder det fra de kongeblås cheftræner.
Efter to lokalopgør i streg venter nu tre hjemmekampe i rap. De næste to søndage møder de kongeblå Marienlyst og Silkeborg i henholdsvis 13. og 14. spillerunde af NordicBet Ligaen inden det et par dage efter Silkeborg-kampen går løs mod Esbjerg fB i DBU Pokalens ottendedelsfinaler.
 

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

Michael Opoku skal til U19 EM

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products