Lyngby-bidrag til U16-landsholdssejr

Med tre mand i startopstillingen var de kongeblå overordentligt fint repræsenteret på U16-landsholdet, der med den nuværende årgang spillede sin første landskamp nogensinde. Det kom der en sejr på 2-0 over Østrig ud af.
Det danske U16-landshold vandt med 2-0, da det nye landshold spillede sin første kamp – det skete på Telenor Arena i Nykøbing Falster, hvor et velbesøgt stadion lagde kulisser til en rigtig fin dansk debut. Kampen startede med et tændt og koncentreret dansk hold, som fra første fløjt tog dirigentstokken. De første 20 minutter blev spillet i et højt tempo, og det østrigske mandskab havde svært ved at komme ind i kampen.
Målene blev sat ind efter 13 og 58 minutters spil, og med lidt held var sejren blevet større. Lyngby har 3 mand med i truppen og alle fik æren af at være en del af landstræner Per Holms startopstilling. Adnan Curovic og Mark Petersen spillede hele kampen for Danmark, mens Jacob Bruun Larsen spillede 75 minutter. Lyngby-drengene var dermed med til at holde nullet.
”Det er altid rart at vinde landskampe, men væsentligt er måden og det talent vi kan se i dette hold. Drengene har nu fået den første værdifulde erfaring i, hvad det egentlig er at spille på et landshold. De arbejder stenhårdt og forsøger at efterleve vores tilgang til spillet og flere spillere viser et meget højt niveau" sagde U16-landsholdets træner Per Holm efter kampen til DBUs hjemmeside.
Allerede torsdag eftermiddag går det løs igen. Endnu engang er Østrig modstanderen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products