Johan Lange tilfreds med reaktionen og den gode periode

Lyngbys cheftræner Johan Lange nød at se sit mandskab reagere trodsigt på ABs udligning. Johan Lange glæder sig desuden over en flot kongeblå periode.
Med en scoring i overtiden lykkedes det søndag for de kongeblå at snuppe alle tre point i lokalderbyet mod AB. De kongeblå kom ellers i problemer med ti minutter igen, men Lyngby-spillerne jagtede sejren til det sidste og endte også med at stå som sejrherrer – et faktum, der naturligvis glæder cheftræner Johan Lange:
”Jeg er meget tilfreds med at se den reaktion. Når man mister føringen i det 81. minut, så er der en risiko for, at man som hold falder sammen. Og så opstår risikoen for at tabe. Der er det meget vigtigt at vi har en mekanisme der siger, at vi så skal forsøge at jagte sejren, for der er kæmpe forskel på 1 og 3 point.”
”Derfor så blev jeg rigtig glad for at se dem jagte sejren og jeg er også rigtig glad for at se den løbevillighed, der er dybt inde i overtiden, hvor vores højre back er med fremme, en af vores centrale midtbanespillere er med inde i feltet for at skabe tomult og det gør lige pludselig at vi kan afgøre kampen” fortæller Johan Lange og fortsætter:
”Det siger meget om holdet og vi skal også huske på, at vi spillede en meget flot kamp i onsdags mod Viborg. Der er en fantastisk stemning og tro på evnerne, og det gør jo at man ikke giver op. Det er jo hovedet, der styrer benene og drengene har nogle gode hoveder, der vælger ikke at give op” lyder det fra de kongeblås cheftræner.
Med sejren er Lyngby nu nummer 3 i NordicBet Ligaen. Rækken er imidlertid så jævnbyrdig, at man med ganske få pointtab hurtigt kan ryge nedad i rækken. Det har man øje for i Lyngby: ”Det er en liga hvor alle kan slå alle, og havde vi tabt til AB så var de kommet på samme pointtal som os. Alle gode hold kan blive suget ned omkring stregen, så det er vigtigt at der er langt derned. Vi er lige nu meget tilfredse med at fortsætte den gode periode, hvor vi efter en vanskelig start med en masse udskiftninger og svære udekampe” lyder det fra Johan Lange.
 

U17 storsejrede mod FC Nordsjælland

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products