Johan Lange anerkender Horsens-sejr

Lyngbys cheftræner Johan Lange erkender, at AC Horsens var bedre end de kongeblå i gårsdagens opgør på Casa Arena. Lange ærgrer sig over, at kampen ikke blev mere jævnbyrdig.
På to scoringer af Troels Kløve og et selvmål besejrede AC Horsens søndag eftermiddag de kongeblå med 3-1. Lyngby formåede dermed ikke at udnytte momentum i NordicBet Ligaen til at skabe en overraskelse på Casa Arena i Horsens. Og det ærgrer Lyngbys cheftræner Johan Lange dagen derpå:
”Vi vidste godt, at det ville blive en svær opgave. Horsens har måske den bedste trup i rækken, og med et stabilt trænerteam, der har været der mange år, så er de storfavoritter til oprykning. At møde dem på udebane er den sværest mulige kamp vi har i rækken, men vi havde selvfølgelig håbet på at vi kunne give dem en lidt hårdere kamp end tilfældet blev” fortæller Johan Lange og fortsætter:
”Vi synes, at vi, specielt i første halvleg, godt kunne have budt dem lidt mere op til dans, men må også acceptere, at de er et meget velorganiseret hold. Vi holder dem egentlig meget godt væk fra vores mål – det første optræk til en farlig chance er vel egentlig der de scorer til 1-0. Før der har de ikke et skud på mål overhovedet, men vi må konstatere at vi ikke formår at true deres mål stort set gennem hele kampen”.
Især i 2. halvleg havde Lyngby bedre styr på spillet og formåede da også at lave en enkelt scoring, da Dennis Cagara reducerede syv minutter før tid. Det ændrer dog ikke på, at Lyngby manglede at blive farlige: ”Vi har bolden en del, men vi har det på ufarlige steder på banen. Enten foran hele deres organisation eller lige bag deres to spidsangribere” fortæller Johan Lange og uddyber:
”Vi formår hverken at true i bagrummet eller true i mellemrummet, og derfor så vinder Horsens også fortjent og komfortabelt. Vi vidste det ville blive svært, men vi håbede på at kunne levere en tættere kamp” forklarer Johan Lange, der dog på forhånd godt var klar over, at alt skulle gå op i en højere enhed, hvis der skulle point med hjem fra Horsens:
”Vi møder et godt hold og skal vi have noget med derovre fra, så skal vi skal være på vores absolut bedste, ligesom de måske også skal spille lidt under deres vanlige niveau. De er velorganiserede, og jeg gætter på at de er rigtig godt tilfredse med deres egen præstation” lyder der fra Johan Lange, der forud for den store opgave i DBU Pokalen mod Viborg på onsdag, ikke bliver nervøs af kampen i Horsens:
”Resultatet fra Horsens gør mig ikke nervøs, for om vi havde vundet eller tabt i Horsens så lever pokalturneringen sit eget liv. Vi skal møde et hold som vel har overrasket alle – måske også sig selv – og de har fået point som fortjent. Vi vil gå friskt til opgaven og spille vores chance, men det bliver selvsagt endnu en enormt svær kamp” fortæller Johan Lange.
Kampen mellem Lyngby og Viborg spilles på onsdag med kick-off klokken 19.00 på Lyngby Stadion. Køb dinbillet til opgøret ved at klikke her.

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

Michael Opoku skal til U19 EM

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products