Johan Lange: En rigtig dejlig sejr

Lyngbys cheftræner Johan Lange glæder sig over søndagens sejr over Hvidovre, som han karakteriserer som en vaskeægte holdindsats – både på og uden for banen.
Lyngby hev søndag en sejr på 2-0 i land over oprykkerne fra Hvidovre. Sejren kom i hus efter en kamp, hvor især 2. halvleg bød på et massivt pres fra gæsterne. Det overraskede dog ikke cheftræner Johan Lange, at Hvidovre formåede at presse de kongeblå:
”Vi møder et rigtig god fodboldhold i Hvidovre. De er rigtigt gode på bolden, og det vidste vi godt og det havde vi også snakket meget om inden. I den etablerede fase og i opspillet, der synes jeg de er et af de bedre hold i rækken. Der gør de det svært for os og de får nogle lange perioder på bolden. Derfor har vi ikke helt følelsen af kontrol på noget tidspunkt i kampen, men de slider med at blive helt farlige. Målt på chancer vinder vi stadig fortjent” lyder det fra Johan Lange, der havde følgende bud på, hvorfor Hvidovre lykkedes med deres pres:
”Jeg synes vi med bolden er lidt for dårlige til at sætte tempo. Vi spiller for langsomt, for defensivt når vi har bolden. Vi sætter ikke tempo og får ikke spillet i længderetninger når vi har mulighed for det. Noget af det man skal prøve at slå en oprykker på er, at sætte et tempo som de naturligvis ikke har været vant til. Og det lykkedes vi ikke med mod Hvidovre” fortæller Johan Lange, der dog har en vigtig krølle på den historie:
”Den vigtigste pointe overhovedet det er, at vi vinder. Det er selvfølgelig en god følelse at vinde, når man har spillet rigtig godt, men det er også en rigtig god følelse at have vundet, selvom man ikke har leveret sin bedste kamp. Det er mega vigtigt at vinde, også på dage hvor tingene ikke fungerer”
”Derfor er jeg måske endda en smule mere glad for den her sejr, end sejren over Marienlyst hvor tingene klikkede, for det er så vigtigt at man som hold får fornemmelsen af, at selvom tingene ikke lige sidder i skabet, så kan man bare rykke lidt tættere sammen, sørge for at forsvare sin egen boks godt og så bare kæmpe og så vinde på den måde” forklarer Johan Lange.
Oven på en svingende sæsonstart har Lyngby hentet et par fornemme resultater og ligger aktuelt nummer 4. Snakken handler dog fortsat om at sammenspille holdet med træner Johan Langes koncept og idéer – og den proces går godt: ”Jeg tror vi har fået lidt mere erfaring som hold og er blevet lidt mere tætte nede bagtil. Vi er begyndt at holde nullet oftere end vi har gjort tidligere. Heldigvis så handler fodbold om at score mål og forhindre modstanderen i at score mål, og dermed vinde. Vi scorer mål, vi holder nullet og vi vinder” lyder det fra Johan Lange.
Cheftrænerens forberedelser til kampen mod Hvidovre var ikke helt optimale – dog på grund af positive omstændigheder, idet Johan Lange blev far i ugen op til kampen. Derfor sender cheftræner Lange en venlig tanke og ros videre til holdet omkring de kongeblås bedste mandskab:
 ”Jeg har været lidt fraværende i løbet af ugen og derfor så er det jo fantastisk fedt, at der er så mange dygtige trænere i Lyngby, selvfølgelig især Jack og Kenneth og resten af gruppen. Træner på samme niveau som vi gør hele tiden, der er ikke nogen forskel. Så stor ros til stab, spillere og til alle omkring holdet. Ikke at jeg er det mindste overrasket over det, det er jo bare dejligt at det er sådan” fortæller Johan Lange.
Lange, trænerstaben og resten af de kongeblå kan nu forberedelse sig mod næste rundes kamp mod topholdet og Superliga-nedrykkerne fra AC Horsens.

Magnusson: Vil gerne skabe mere mod Sønderjyske

Tilmeld dit barn til Camp i Lyngby Boldklub

Billetsalget til Brøndby-braget er åbent

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products