Dennis Cagara glad for comeback

Dennis Cagara gjorde søndag eftermiddag comeback for de kongeblå, da venstre backen spillede alle 90 minutter i 2-0-sejren over Hvidovre. En træt Cagara glæder sig over at være tilbage i Lyngby.
Med en 2-0-sejr over Hvidovre fik Dennis Cagara en overordentlig fin comeback-optræden for de kongeblå. Venstrebacken spillede alle 90 minutter og var med til at holde nullet sammen med resten af defensiven og et hårdt kæmpende Lyngby-hold.
”Det var fantastisk. Det var noget jeg havde glædet mig til og jeg havde sommerfugle i maven søndag morgen. Det har været en meget underlig periode for mig det seneste års tid, og jeg har ikke spillet en kamp siden midten af maj, så det var rigtig, rigtig dejligt” fortæller Dennis Cagara.
Den filippinske landsholdsspiller oplevede et Lyngby-hold, der i 2. halvleg var under markant pres fra gæsterne fra Hvidovre. ”Selvfølgelig så er der nogle ting i kampen som vi kan og skal gøre bedre. Det ved vi, men det vigtigste var at holde nullet og så få de tre point” fortæller Cagara og uddyber:
”Vi røg lidt længere tilbage på banen og det gjorde, at de fik meget overtag i spillet. For os var det mere omstillinger. Jeg synes vi gjorde det rigtig godt, og det var en god holdpræstation som viser at vi også kan holde vores modstander væk fra de helt store chancer, selvom vi er under pres” lyder det fra Cagara.
Med sejren er Lyngby nu nummer 4 i NordicBet Ligaen.
 

Magnusson: Vil gerne skabe mere mod Sønderjyske

Tilmeld dit barn til Camp i Lyngby Boldklub

Billetsalget til Brøndby-braget er åbent

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products