3 Lyngby-spillere udtaget til U16-landsholdet

Adnan Curovic, Mark Petersen og Jacob Bruun Larsen fra Lyngbys U17-hold er blevet udtaget til det nye U16-landsholds allerførste kampe.
U16-landstræner Per Holm har netop udtaget den gruppe af fodboldtalenter fra åaring;rgang 1998, der for første gang skal i aktion i landsholdstrøjen. Det kommer de i to kampe den 8. og 10. oktober – begge gange mod Østrig, der gæster Danmark og Nykøbing Falster, hvor kampene skal spilles.
Med i landsholdstruppen er tre Lyngby-talenter, der efter flere træningssamlinger nu endelig får muligheden for at vise sig frem i kamp. Det drejer sig om Adnan Curovic, Mark Petersen og Jacob Bruun Larsen, der til dagligt er profiler på Søren Hermansens U17-hold i Lyngby.
De tre 15-årige spillere er sammen med resten af truppen indkaldt fra den 6. oktober. U16-landsholdet spiller som sagt mod Østrig på Telenor Arena i Nykøbing Falster. Første kamp spilles tirsdag den 8. oktober kl. 18.30, mens anden landskamp spilles torsdag den 10. oktober kl. 16.30.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop