3 Lyngby-spillere udtaget til U16-landsholdet

Adnan Curovic, Mark Petersen og Jacob Bruun Larsen fra Lyngbys U17-hold er blevet udtaget til det nye U16-landsholds allerførste kampe.
U16-landstræner Per Holm har netop udtaget den gruppe af fodboldtalenter fra åaring;rgang 1998, der for første gang skal i aktion i landsholdstrøjen. Det kommer de i to kampe den 8. og 10. oktober – begge gange mod Østrig, der gæster Danmark og Nykøbing Falster, hvor kampene skal spilles.
Med i landsholdstruppen er tre Lyngby-talenter, der efter flere træningssamlinger nu endelig får muligheden for at vise sig frem i kamp. Det drejer sig om Adnan Curovic, Mark Petersen og Jacob Bruun Larsen, der til dagligt er profiler på Søren Hermansens U17-hold i Lyngby.
De tre 15-årige spillere er sammen med resten af truppen indkaldt fra den 6. oktober. U16-landsholdet spiller som sagt mod Østrig på Telenor Arena i Nykøbing Falster. Første kamp spilles tirsdag den 8. oktober kl. 18.30, mens anden landskamp spilles torsdag den 10. oktober kl. 16.30.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products