3 Lyngby-spillere udtaget til U16-landsholdet

Adnan Curovic, Mark Petersen og Jacob Bruun Larsen fra Lyngbys U17-hold er blevet udtaget til det nye U16-landsholds allerførste kampe.
U16-landstræner Per Holm har netop udtaget den gruppe af fodboldtalenter fra åaring;rgang 1998, der for første gang skal i aktion i landsholdstrøjen. Det kommer de i to kampe den 8. og 10. oktober – begge gange mod Østrig, der gæster Danmark og Nykøbing Falster, hvor kampene skal spilles.
Med i landsholdstruppen er tre Lyngby-talenter, der efter flere træningssamlinger nu endelig får muligheden for at vise sig frem i kamp. Det drejer sig om Adnan Curovic, Mark Petersen og Jacob Bruun Larsen, der til dagligt er profiler på Søren Hermansens U17-hold i Lyngby.
De tre 15-årige spillere er sammen med resten af truppen indkaldt fra den 6. oktober. U16-landsholdet spiller som sagt mod Østrig på Telenor Arena i Nykøbing Falster. Første kamp spilles tirsdag den 8. oktober kl. 18.30, mens anden landskamp spilles torsdag den 10. oktober kl. 16.30.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy