Midtbanefolk tilfredse med fortjent sejr

Philip Rasmussen scorede sit første Lyngby-mål som senior, mens der var debut til unge Mads Pedersen i 4-0-sejren over Marienlyst søndag eftermiddag. Begge spillere glæder sig over sejren.
Med en sejr på 4-0 over Marienlyst illustrerede de kongeblå søndag eftermiddag klasseforskel mellem Lyngby og de fynske oprykkere. Målscoreren til 4-0 var Philip Rasmussen, der scorede sit første mål efter returen til de kongeblå. ”Det var dejligt, men først og fremmest så var det godt at få en sejr. Det var fedt at få scoret, men det vigtigste er selvfølgelig at holdet vinder” fortæller Philip Rasmussen, der er gået fint ind på holdet i Lyngby, hvor midtbanespilleren efterhånden har indtaget dirigent-rollen på midten:
”Jeg synes jeg er kommet fint ind på holdet. Der er en masse dygtige spillere, og det gør selvfølgelig også at man selv bliver bedre. Den måde vi spiller fodbold på synes jeg ligger godt til den stil, jeg selv kan lide at spille, så det synes jeg er rart” fortæller Philip Rasmussen,
En anden ny midtbanespiller i Lyngby er Mads Pedersen, der fik sine første minutter for de kongeblå, da han blev skiftet ind med ca. tyve minutter igen. Pedersen gik ind på den centrale midtbane og kunne efter kampen glæde sig over en vellykket debutsejr:
”Det var super fedt. Det er gået meget stærkt det hele – også når man medregner beslutningen om at tage herover og spille. Så det at jeg allerede kommer ind og spiller, det er jo super. Holdet består af nogle fine fyre og de har været gode til at tage imod mig. Man falder naturligt ind i rytmen hurtigt, så jeg er faldet helt vildt godt til” lyder det fra Mads Pedersen, der på banen oplevede en flok trætte Marienlyst-spillere:
”Det var en fed kamp at komme ind i, forstået på den måde at der var god plads og gode rum. Man kunne se, at de var meget trætte og vi var rigtig stærke i vores possession-del” lyder det fra den 20-årige midtbanemand, der kunne se midtbanemakkeren Philip Rasmussen lukke med scoringen til 4-0.
Og netop Philip Rasmussen bakker op om synspunktet omkring den fortjente sejr: ”Der var nogle gode momenter og jeg synes at vi i store dele af kampen har kontrol på dem. Så det var dejligt at vise, at der var forskel på de to hold i dag. Så gælder det bare at holde det høje niveau og så gå ud og vise det igen næste gang” lyder det fra Philip Rasmussen med henvisning til de kongeblås næste opgave, der er endnu en hjemmekamp – denne gang mod Hvidovre på søndag den 22. september.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products