Cheftræneren glad for chanceskabende Lyngby

Cheftræner Johan Lange glæder sig over sejren på 4-0 over Marienlyst, som Lyngby-træneren kalder fuldt fortjent.
4-0 i de kongeblås favør blev udbyttet af strabadserne, da Lyngby søndag eftermiddag tørnede sammen med oprykkerne fra BK Marienlyst i 8. spillerunde. På scoringer af David Boysen, Patrick Mortensen og Philip Rasmussen blev de tre point hevet i land – og det glæder naturligvis cheftræner Johan Lange, der mener at resultatet fint afspejler forskellen på banen:
”Det var en god kamp, hvor der, må vi sige, var stor forskel på holdene. Vi producerer for første gang i sæsonen et to-cifret antal store målchancer og det er sjældent man gør det. Det gør vi i dag og derfor så er sejren også fuldt fortjent” fortæller Johan Lange og fortsætter:
”Vi snakkede i pausen om, at når man fører 2-0 ved halvleg så er der en risiko for, at man kan gå lidt ned i kadence og så kan de måske få et mål, og så er kampen levende igen. Jeg synes at vi går ud og fra første fløjt sætter spillet igen og deraf udbygger den forskel, der var på de to hold”.
Johan Lange har de seneste tre liga-kampe kunne se sit mandskab høste 9 point med en målscore på 11-2. Det glæder Lyngbys træner, at holdet har fået offensivspillet til at glide fint og nu høster frugterne af arbejdet på træningsbanen:
”Det var dejligt at se, at vi producerede mange målchancer. Vi havde første turneringskamp for under 2 måneder siden og vi producerede dårligt målchancer i de første to kampe. Nu har vi lavet 9 mål i to kampe. Sidste gang mod Fredericia havde vi stor effektivitet, i dag havde vi normal effektivitet. Det er udvikling, og det er stadig meget af det som vi går og arbejder på” forklarer Johan Lange og fortsætter:
”Jeg er ikke så frygteligt optaget af vores topniveau, som vi ved er godt til den her division. Så jeg er mere optaget af vores bundniveau og de solide præstationer, hvor vi spiller til 0. Jeg vil hellere hæve vores bundniveau end hæve vores topniveau, hvis jeg nu selv kunne vælge. At vi holder nullet er en del af det billede. Marienlyst har tre chancer i kampen og dem tager Nicklas sig fint af med flotte redninger. Så jeg er fint tilfreds med ham og jeg er tilfreds med holdet”.
Johan Langes næste opgave bliver at guide de kongeblå ind til hjemmekampen på søndag – denne gang mod Hvidovre.

Galleri: Spillernes første dag tilbage efter ferien

Azad Corlu stopper i Lyngby Boldklub

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products