Cagara og Pedersen i truppen mod Marienlyst

Oprykkerne fra Boldklubben Marienlyst er et ubeskrevet blad i NordicBet Ligaen. Søndag eftermiddag løber de ind på Lyngby Stadion i 8. spillerunde.
På imponerende vis har den lille fynske klub Marienlyst taget turen fra Danmarksserien til landets næsbedste fodboldrække på bare 2 år. Bestemt en bemærkelsesværdig bedrift, der bør indgyde respekt. I 2011 leverede Marienlyst en fin sæson i 2. division og sluttede midt i rækken. En solid præstation af de dengang ny-oprykkede fynske spillere, men det hele skulle blive meget vildere året efter. Her tog boldklubben fra udkanten af Odense hele divisionen med storm og med en margen på hele 7 point sikrede  Marienlyst sig oprykning. 
Det var der næppe mange som havde turdet drømme om for 2 år siden, hvor Marienlyst netop havde startet divisionseventyret med blot 2 point i 6 kampe. At Marienlyst søndag tørner sammen med de kongeblå er med andre ord lidt af en solstrålehistorie.  Eventyret fik et nyt kapitel for ganske nyligt, da Marienlyst besejrede Vejle Boldklub med 2-1.
I Lyngby er der glæde, optimisme og tro at spore, efter man i sidste spillerunde fik  holdets tredje ligasejr i sæsonen, da man på overbevisende vis besejrede ambitiøse FC Fredericia med hele 5-2. Johan Langes mandskab er dermed oppe på 3 sejre i træk over BGA i DBU Pokalen og siden da førerholdet fra Hobro og dernæst altså Fredericia. Især de to sidstnævnte sejre må indgyde respekt hos modstanderne i NordicBet Ligaen, der har kunne se Lyngbys nye hold udvikle sig fra kamp til kamp. 
Cheftræner Johan Lange har udtaget sin trup til opgøret. Lyngby-træneren må blandt andet undvære kaptajn Mathias Tauber, der fortsat døjer med den skade, der tvang ham til at udgå af sidste rundes kamp mod Fredericia. Med i truppen er tilgengæld en mulig debutant i form af midtbanespilleren Mads Pedersen, ligesom der også kan blive tale om et comeback i den kongeblå til Dennis Cagara.
Køb din billet til kampen via dette link!
Lyngbys trup mod BK Marienlyst:
1. Nicklas Højlund, 2. Mathias Mejer Knudsen, 5. Rasmus Nielsen, 6. Rasmus Minor Petersen, 7. Dennis Cagara, 8. Andreas Granskov, 9. Lasse Fosgaard, 11. Patrick Mortensen, 12. Mads Pedersen, 14. Philip Rasmussen, 16. Lukas Fernandes, 18. Jeppe Tverskov, 19. Sebastian Lassen, 20. Jeppe Brandrup, 21. David Katz Boysen, 22. Bror Blume, 26. Frederik Gytkjær

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products