Lyngby-direktør gør status over transfervinduet

Transfervinduet er smækket i, og dermed er det tid til at gøre status over de kongeblås handler i transfervinduet.
Lyngby sagde efter sidste sæson farvel til en række førsteholdsspillere, og henover transfervinduet er der så kommet nye navne til. Der har dog også været enkelte, som har været involverede i transfers – mest omtalt var naturligvis salget af Yussuf Yurary Poulsen til tyske RB Leipzig, men på transfervinduets sidste dag kom endnu to handler i hus, da Lyngby solgte Ryan Johnson Laursen til Esbjerg og Frederik Helstrup til AC Horsens.
”Vi har sagt farvel til tre talentfulde spillere, som nu skal tage næste skridt i deres karriere. Salgene af Ryan og Yussuf var undervejs længe, og vi fik i sidste ende de priser, som vi ønskede. Muligheden med Frederik Helstrup opstod rimelig hurtigt her til sidst i vinduet, men vi handlede hurtigt og sikrede os en acceptabel transfersum, så på den baggrund er vi godt tilfredse med vores salg”
Ind i truppen er kommet flere spændende nye navne. En god blanding af talent og lidt rutine har løftet truppens niveau, og flere af spillerne har allerede taget ansvar og vist deres værd i de hidtidige 6 liga-kampe og 2 pokal-kampe.
”Jeg synes allerede at Mejer, Minor, Philip og Granskov på hver deres måde har vist, at de er gode navne og fornuftige tilføjelser til vores trup. Vi har så suppleret med Santiago Villafañe, der jo som tidligere udmeldt desværre er blevet skadet, samt Mads Pedersen, Morten Koch og Dennis Cagara således, at vores trup har en bredde og en kvalitet, som gør, at vi kan fortsætte med effektivt at implementere de idéer, som trænerteamet har til dette nye hold” fortæller Brian Lemmeke.
”Vi var naturligvis pressede af tiden, idet handlerne med Ryan og Helstrup først faldt på plads i sidste øjeblik. Så vi har søgt efter spillere med niveau og spillere med erfaring, og i disse to kasser passer vores nye navne godt ind. Også dem som vi hentede ind her mod slutningen af vinduet” fortæller Brian Lemmeke og uddyber:
”Eksempelvis har vi i Morten Koch og Mads Pedersen to unge spillere, der er sultne efter at vise deres niveau og talent frem, mens Dennis Cagara jo er en spiller, som har prøvet lidt mere. Han vil være en god støtte for vores unge spillere, ligesom blandt andre Rasmus Minor også allerede er det”.
Brian Lemmeke oplyser desuden, at Dennis Cagaras tilladelse fra DBU er kommet i hus, og at den filippinske landsholdsspiller er klar til kamp for de kongeblå fra på mandag, hvor han starter træningen hos Lyngby.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products