Johan Lange: En moden præstation

Johan Lange var naturligvis i strålende humør efter søndagens kamp, hvor de kongeblå havde sikret sig en 2-0-sejr over rækkens førerhold Hobro, der indtil besøget på Lyngby Stadion var ubesejrede. Johan Lange kaldte indsatsen for "en moden præstation".
Med 2 scoringer og en solid indsats – ikke mindst defensivt – sikrede Lyngby sig søndag eftermiddag en fuldt fortjent 2-0-sejr over topholdet i NordicBet Ligaen fra Hobro. Det resultat glæder naturligvis Lyngbys cheftræner Johan Lange, der efter kampen havde masser af roser til sit hold, der udførte trænerstabens planer til topkarakter:
"Vi møder rækkens førerhold, som har et rigtigt stærkt mandskab og har slået både Silkeborg og Horsens komfortabelt. De er sindssygt gode på dødbolde og på omstillinger, og skal man dæmme op for det, så kræver det at man overholder nogle taktiske aftaler. Og det gjorde vi. Vi forsvarede de to faser rigtig rigtig godt. Holdet viste taktisk en taktisk modenhed, som vi har talt meget om. Vi spillede disciplineret og det er jeg rigtigt, rigtigt glad for at se" fortæller Johan Lange og fortsætter:
"Vi vidste, at kunne vi dæmme op for dem så er vi også så gode på bolden, at vi ville få nogle perioder hvor vi ville kunne tilspille os nogle chancer, og forhåbentlig kunne styre kampen lidt. Så de ting lykkedes og det var en mere moden holdpræstation, end vi har set tidligere" forklarer Johan Lange.
Hvad der umiddelbart kunne ligne en taktisk veludført forberedelse og indsats vil cheftræneren gerne snakke om – i hvert fald så længe, at det er med holdet i fokus. For Johan Lange var det nemlig ikke så meget i taktik-rummet, at sejren kom i hus. Det var nemlig inde på banen, at det hele gik op i en højere enhed:
"Først og fremmest er det jo spillerne som skal have ros for at udføre det. En ting er at lægge en plan, noget andet er at komme med den energi og vilje i duellerne og alle de her ting. Det kræver en masse af spillerne, som måske har været en smule slukørede over nogle lidt dårlige resultater. At hive sig selv op og virkelig levere en god præstation, det synes jeg siger meget om karaktererne hos de drenge her"
"Jeg er rigtigt glad på deres vegne og på holdets vegne over, at vi vinder idag. Vi holdt også nullet og det er jeg selvfølgelig også glad for" afslutter Johan Lange.

Bliv medlem af De Kongeblå Hjerter

Lyngby Boldklub rokerer i performanceafdelingen

Thomas Kjærbye stopper i Lyngby Boldklub

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products